PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 07. октобар 2016.

5.mesec zaredom beležimo rekordne rezultate!


Naš portal svakim danom se trudi da širu javnost, a pre svega buduće i sadašnje putnike koji lete iz Niša, informiše o svim bitnim informacijama u vezi letova sa aerodroma "Konstantin Veliki". Da je sve više čitalaca, iz čitavog sveta, koji ulaze na naš portal informišući se o zanimljivostima letenja iz Niša govori podatak da nas je tokom septembra čilalo rekordnih 118.605 posetilaca sa ukupnom posetom od preko 830.000.

Najnovije informacije, promo akcije, zanimljivosti, avio karte, transferi, konekcije, red letenja, avio-kompanije, destinacije i drugo su samo neki od segmenata koje imate priliku da tokom jednog meseca čitate na našem portalu. Prave i tačne informacije koje se plasiruju u pravo vreme su nešto što privlači ljude da čitaju naš portal i detaljno se informišu o letovima iz Niša.

Pozivamo zainteresovane turističke i privredne radnike da podrže rad našeg portala ,kao jedinog koji se u ovom delu Srbije bavi civilnom avijacionom i vestima iz turizma, kroz zajedničku saradnju damo doprinos još većem razvoju turista i porastu broja domaćih i stranih turista u ovom delu Srbije. Više o našoj ponudi možete pročitati ovde.

Zahvaljujemo Vam se na kontinuiranom praćenju našeg delovanja još od 2013.godine pa sve do današnjeg dana. Nastavljamo dalje!

PORTAL FLY FROM NIŠ - PRAVA INFORMACIJA U PRAVO VREME!
NIŠ - NAŠA VEZA SA SVETOM!

Нема коментара:

Постави коментар