PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 01. новембар 2016.

Portal "Fly from Niš" već 6.mesec zaredom beleži rekordne rezultate !


Naš portal svakim danom se trudi da širu javnost, a pre svega buduće i sadašnje putnike koji lete iz Niša, informiše o svim bitnim informacijama u vezi letova sa aerodroma "Konstantin Veliki". Da je sve više čitalaca, iz čitavog sveta, koji ulaze na naš portal informišući se o zanimljivostima letenja iz Niša govori podatak da nas je tokom i tokom oktobra čitalo rekordnih 124.555 posetilaca sa ukupnom posetom od preko 830.000.

Najnovije informacije, promo akcije, zanimljivosti, avio karte, transferi, konekcije, red letenja, avio-kompanije, destinacije i drugo su samo neki od segmenata koje imate priliku da tokom jednog meseca čitate na našem portalu. Prave i tačne informacije koje se plasiruju u pravo vreme su nešto što privlači ljude da čitaju naš portal i detaljno se informišu o letovima iz Niša, a pre svega ih motiviše da lete sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Pozivamo zainteresovane turističke i privredne radnike da podrže rad našeg portala, kao jedinog koji se u ovom delu Srbije bavi civilnom avijacionom i vestima iz turizma, da kroz zajedničku saradnju damo doprinos još većem razvoju turizma i porastu broja domaćih i stranih turista u ovom delu Srbije. Više o našoj ponudi možete pročitati ovde.

Zahvaljujemo Vam se na kontinuiranom praćenju našeg delovanja još od 2013.godine pa sve do današnjeg dana. Nastavljamo dalje!

PORTAL FLY FROM NIŠ - PRAVA INFORMACIJA U PRAVO VREME!
NIŠ - NAŠA VEZA SA SVETOM!

Нема коментара:

Постави коментар