PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 01. фебруар 2017.

Portal "Fly from Niš" zabeležio rekodnu posećenost u januaru od skoro 200.000 posetilaca


Portal Fly from Niš nastavlja da i u 2017.godini obara rekorde po broju poseta na svom portalu i to već 9. mesec za redom. Naš portal svakim danom se trudi da širu javnost, a pre svega buduće i sadašnje putnike koji lete iz Niša, informiše o svim bitnim informacijama u vezi letova sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Da je sve više čitalaca, iz čitavog sveta, koji ulaze na naš portal informišući se o zanimljivostima letenja iz Niša govori podatak da nas je tokom i tokom januara čitalo rekordnih 192.348 posetilaca sa ukupnom posetom od preko 1 413 106.

Najnovije informacije, promo akcije, zanimljivosti, avio karte, transferi, konekcije, red letenja, avio-kompanije, destinacije i drugo su samo neki od segmenata koje imate priliku da tokom jednog meseca čitate na našem portalu. Prave i tačne informacije koje se plasiruju u pravo vreme su nešto što privlači hiljade ljude da čitaju naš portal i detaljno se informišu o letovima iz Niša, a pre svega ih motiviše da lete sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Pozivamo zainteresovane turističke i privredne radnike da podrže rad našeg portala, kao jedinog koji se u ovom delu Srbije bavi civilnom avijacionom i vestima iz turizma, da kroz zajedničku saradnju damo doprinos još većem razvoju turizma i porastu broja domaćih i stranih turista u ovom delu Srbije. Vaša reklama na našem portalu je više od reklamiranja na nekom letku, jer nas čita ceo svet!

Zahvaljujemo Vam se na kontinuiranom praćenju našeg delovanja još od 2013.godine pa sve do današnjeg dana. Nastavljamo dalje!

PORTAL FLY FROM NIŠ - VIŠE OD INFORMACIJE O LETOVIMA IZ NIŠA!
NIŠ - NAŠA VEZA SA SVETOM!

Нема коментара:

Постави коментар