PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 01. мај 2017.

Preko 220.000 posetilaca tokom aprila


Portal Fly from Niš nastavlja da i u 2017.godini obara rekorde po broju poseta na svom portalu. Naš portal svakim danom se trudi da širu javnost, a pre svega buduće i sadašnje putnike koji lete iz Niša, informiše o svim bitnim informacijama u vezi letova sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Da je sve više čitalaca, iz čitavog sveta, koji ulaze na naš portal informišući se o zanimljivostima letenja iz Niša govori podatak da nas je tokom i tokom aprila čitalo rekordnih 220.000 posetilaca sa ukupnom posetom od skoro 2 000 000 posetilaca.

Najnovije informacije, promo akcije, zanimljivosti, avio karte, transferi, konekcije, red letenja, avio-kompanije, destinacije i drugo su samo neki od segmenata koje imate priliku da tokom jednog meseca čitate na našem portalu. Prave i tačne informacije koje se plasiruju u pravo vreme su nešto što privlači hiljade ljude da čitaju naš portal i detaljno se informišu o letovima iz Niša, a pre svega ih motiviše da lete sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Pozivamo zainteresovane turističke i privredne radnike da podrže rad našeg portala, kao jedinog koji se u ovom delu Srbije bavi civilnom avijacionom i vestima iz turizma, da kroz zajedničku saradnju damo doprinos još većem razvoju turizma i porastu broja domaćih i stranih turista u ovom delu Srbije. Vaša reklama na našem portalu je više od reklamiranja na nekom letku, jer nas čita ceo svet! 

PREUZMITE NAŠ MEDIA KIT I KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ SADA!

Zahvaljujemo Vam se na kontinuiranom praćenju našeg delovanja još od 2013.godine pa sve do današnjeg dana. Nastavljamo dalje!


PORTAL FLY FROM NIŠ - VIŠE OD INFORMACIJE O LETOVIMA IZ NIŠA!
NIŠ - NAŠA VEZA SA SVETOM!

Нема коментара:

Постави коментар