PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 06. септембар 2018.

Broj turista u Nišu veći za 17%. Info centar na Aerodromu do kraja godine

NIŠ - sve veći broj turista iz Zapadne Evrope, ali i sveta (foto: Fly from Niš)
Za prvih sedam meseci Niš je posetilo 17% više turista nego za isti period prošle godine, pokazuju najnoviji statistički podaci. Prema rečima direktora Turističke organizacija Niš Uroša Parlića najviše turista je iz Bugarske i Grčke, no ne zaostaoju i oni turisti do kojih je Niš povezan sa onim destinacijama i zemljama preko aerodroma Niš poput turista iz Slovačke, Nemačke, Švedske.

Direktor Parlić prilikom gostovanja na "TV Kopernikus" najavio je konačno otvaranje turističkog info centra na aerodromu "Konstantin Veliki", gde će putnici koji dolaze sa strane po sletanju u Niš moći da dobiju sve neophodne informacije u vezi njihovog boravka u ovom gradu ili ovom delu Srbije.

On je najavio nastavak saradnje sa niskotarifnom avio-kompanijom Ryanair kroz reklamiranje Niša kao destinacije na njihovom sajtu, uz podsećanje da su ovog leta putnici širom Evrope zahvaljujući reklami o niškim festivalima mogli da čitaju u Wizz Inflight magazinu i da se sa tom ponudom upoznaju.

Direktor TON-a najavljuje i brojne novine koje očekuju turiste do kraja godine kao što je Wi-Fi zona u užem centru grada (Tvrđava, Trg Kralja Milana, Kopitareva, Obrenovićeva) gde će u određenom periodu moći da se koristi. Ono što je najinteresatnije, a što se očekuje vrlo brzo, je takozvani Niš Tourst Pass koji će obuhvatati po povlašćenim cenama kartu za posetu svih muzeja, autobuske karte za prve dve zone.

Planovi TON-a ostaće i dalje promovisanje Niša kao destinacije u gradovima i zemljama sa kojima postoji direktna avio veza preko aerodroma "Konstantin Veliki".


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Kopernikus

Нема коментара:

Постави коментар