Пређи на главни садржај

Air Serbia od 15. juna pokreće sezonske letove ka Atini i Tivtu

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia će od 15. juna pokrenuti ponovo sezonske letove ka Tivtu i prve sezonske letove ka Atini.

Uvidom u rezervacioni sistem na sajtu ove avio-kompanije Air Serbia planira da letove ka Tivtu obavlja svake srede i subote sa avionom tipa Airbus A319 kapaciteta 144 sedišta. Cena karte ka ovoj destinaciji se kreće već od 4361 dinara i može se kupiti preko sajta Air Serbia-e. Karte možete takođe kupiti i u ovlašćenim agencijama za prodaju avio-karata. 

ilustracija
(foto: Fly from Niš)
Prvi put od 2008. godine naciolalna avio-kompanija ponovo će putnike tokom leta prevoziti do Grčke odnosno njenog glavnog grada Atine. Ka ovoj destinaciji će nacionalni avio-prevoznik leteti svake srede i nedelje i to avionima tipa ATR72 kapaciteta 66 sedišta. Cena karte ka ovoj destinaciji se kreće već od 3300 dinara i može se kupiti preko sajta Air Serbia-e. Karte možete takođe kupiti i u ovlašćenim agencijama za prodaju avio-karata.   

Podsetimo da je turistička agencija Mondorama iz Niša angažovala tada JAT Airways tokom 2006., 2007. i 2008. godine za obavljanje čarter letova do najvećeg grada na Kritu, Herakliona. 

Ka ovim destinacijama, kao i ostalim i velike ponude Air Serbia-e, možete leteti preko aerodroma Beograd na direktnim letovima iz Niša. Saznajte više ovde.

Podsetimo da će se ovog leta u ponudi sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš naći veliki broj primorskih destinacija. Pored redovnih i sezonskih linija u ponudi će biti i veliki broj čarter letova. Sa niškog aerodroma tokom leta možete leteti pored Atine i Tivta, do Krfa, Malte, Antalije, Alanje i Hurgade.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Saznajte više:

Barcino Tours: Od 18. juna iz Niša avionom do Antalije, Alanje i Hurgade uz specijalne popuste 

Filip Travel: Od 24. juna pokrećemo prve čarter letove iz Niša do Antalije

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le