Пређи на главни садржај

Barcino Tours: Zadovoljni smo sezonom uprkos izazovima. Nastavljamo i naredne godine da letimo iz Niša

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Globalna kriza izazvana ratom u Ukrajini koja je uzrokovala poskupljenje goriva i rast cena bila je dosta izazovna za turističke agencije koje su priželjkivale veću tražnju za čarterima u letnjoj sezoni. I pored toga u Barcino Tours-u su zadovljni su ovogodišnjom sezonom iz Niša.

Kako ističu, problem je što je ove godine doplata za gorivo bila realno baš velika i neuporedivo veća nego ranijih godina. To je dovelo do loše atmosfere na relaciji agencija-putnik i početnog animoziteta. Zbog svega toga, sezona nije bila sjajna a samim time nije bilo ni prostora za proširenjem serija.

Barcino je ove letnje sezone ponudio nove destinacije, pored Antalije, Alanju i Hurgadu. Alanja u odnosu na Antaliju zbog nešto nižih cena pokazala se kao sjajna ideja da se uvrsti u ponudu.

Alanja se pokazala kao sjajna ideja i klijenti su prepoznali dobar proizvod kao i olakšan dolazak do Alanje u odnosu na letove na Antalijski aerodrom. Zato su letovi generalno za Alanju bili puniji nego za Antaliju. Takodje, u eri poskupljenja, klijentima su odgovarale niže cene hotela u Alanji.

Hurgada je bila izazovna. Što zbog ogromne serije poskupljenja kako hotela tako i samog prevoza, a i kasnije doplate za gorivo.
Zanimljvo je da su na lošu sezonu za letove do Hurgade uticale i pojave ajkula. 

Barcino Tours i naredne letnje sezone nudiće putnicima iz Niša i ovog dela Srbije letove do Antalije, Alanje i Hurgade. 


Tekst: A.P.
Fly from Niš


Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Leto se bliži kraju. Letite Wizz-om iz Niša po ceni već od 1759 dinara

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Madjarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air nudi izuzetno povoljne cene avio-karata za destinacije iz Niša do kraja letnjeg reda letenja. Karte za letove iz Niša se mogu kupiti po ceni već od 1759 dinara.  Cene karata do Beča ka kome Wizz leti svakog ponedeljka i petka se mogu naći po ceni već od 1759 dinara. Do Memingena možete leteti ponedeljkom, sredom i petkom po ceni već od 2349 dinara. Do Dormunda (utorak i subota), Bazela (utorak, četvrtak i subota) i Malmea (četvrtak i nedelja) možete leteti po ceni već od 2939 dinara.  Karte možete kupiti preko zvaničnog sajta Wizz Air-a, kao i u turističkim agencijama širom Srbije, kao i na šalteru za prodaju avio-karata u holu zgrade Aerodroma Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš

Wizz Air uveo novu vrstu predatog prljaga do 26kg

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Mađarski niskotarifni avio-prevoznik, Wizz Air svojim putnicima tokom ove godine ponudio je dodatnu povoljnost po pitanju kilaže predatog prtljaga. Putnicima se nudi pored standrne tri tarife 10kg, 20kg i 32kg, nudi još jedna nova tarifa.  Predati prtljag od 26kg je nova tarifa kod kompanije Wizz Air. Putnicima je na ovaj način pružena prilika onim putnima koji su navikli da sa sobom nose kofer od 20kg i da ponesu nešto više prtljaga i da na pritom ne plaćaju dodatne kilograme na aerodromu. Primera radi, ukoliko planirate da letite iz Niša za Dortmund sredinom novembra ove godine i opredelite se za osnovnu tarifu bez čekiranog prtljaga. Cena doplate za povratni let za čekiranu torbu do 26kg iznosiće 3525 dinara.  Ukoliko ipak želite da se opredelite za neku od drugih ponuđenih varijanti to Vas može koštati za kofer do 10kg 2125 dinara, do 20kg 3025 dinara, do 32kg 4000 dinara. Više o Wizz-ovim pravilima kako kabinskog tako i predatog prtljaga možete

Ryanair će krajem oktobra leteti 4 puta nedeljno ka Beču

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik, irski Ryanair , krajem oktobra meseca leteće ka glavnom gradu Austrije čak 4 puta nedeljno.  Letove ka Beču te nedelje obavljaće utorkom, četvrkom, subotom i nedeljom. Razlog je prelazak na novi zimski red letenja koji počinje upravo u nedelju 30. oktobra. Do Beča će se zapravo te nedelje obaviti 6 nedeljna leta zahvaljujući i redovnim letovima Wizz Air-a. Za ljubitelje letenja "city break" ture ili vikend putovanja ovo će biti prava poslastica. Obilazak Beča za vikend petak - nedelja ili subota-nedelja. Šta sve možete videti u Beču saznajte više ovde , a karte možete kupiti preko sajta Ryanair-a ili Wizz Air-a , turističkim agencijama širom Srbije i na šalteru za prodaju avio-karata u holu putničkog terminala Aerodroma Konstantin Veliki. Tekst: A.P. Fly from Niš