Пређи на главни садржај

Ispraćamo 2022. letom iz Frankfurt Hana i dočekujemo 2023. godinu letom do Beograda

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Izuzetno uspešnu 2022. godinu Aerodrom Konstantin Veliki Niš završava radno dočekujući putnike, ali i radno ispraća prve putnike u 2023. godini. Prema planiranom redu letenja u subotu 31. decembra će oko 23 časa sleteti zadnji avion na redovnoj liniji iz Frankfurt Hana, dok će prvi avion u novoj godini poleteti 1. januara ka Beogradu u 04.30 časova. 

31. decembra planirano je da se realizuju letovi ka Kelnu, Milanu Bergamu, Dortmundu, Istanbulu, Ljubljani, Cirihu, Frankfurt Hanu i Stokholmu Arlandi. Za subotu su planirani i dolasci aviona iz Beograda rano jutarnji i popodnevni. Avio-kompanije Wizz Air, Air Serbia i Ryanair obavljaće svoje letove u subotu prema redu letenja.

Prvi putnici u 2023. godini sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš poleteće ka Beogradu i Beču. Prvi let biće upravo ka Beogradu i to po redu letenja u 04.30h i 10.30h. I Ryanair će leteti 1. januara i to ka Beču po redu letenja. Wizz Air neće obavljati letove 1. januara odnosno neće leteti iz Niša ka Malmeu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš


Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23