PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 28. март 2019.

Do Londona i Malage preko aerodroma Bratislava

Ilustracija; (foto: wikipedia.org)
Aerodrom Bratislava tokom ove letnje sezone pruža mogućnost daljih konekcija ka zapadnoj Evropi putnicima koji žele da iskoriste ovakav način povezivanja.

Putnici će tako istog dana , svakog ponedeljka i petka kada Ryanair leti iz Niša ka Bratislavi, moći da se povežu ka Londonu i Malagi. Ukoliko planirate eventalno da odsedite par dana u Bratislavi i da se nakon toga konektujete ka nekoj drugoj destinaciji proverite koje su to dostupne destinacije preko sajta ovog slovačkog aerodroma, ovde. Zanimljivo je i to da ponedeljkom možete se istog dana zahvaljujući jutarnjem letu do Bratislave možete konektovati i ka Kijevu, Lidsu, Lutonu, Moskvi, no da je za povratni let potrebno potražiti neki drugi aerodrom koji pruža dobra konekciona vremena.

Skrećemo Vam pažnju da ukoliko planirate da nastavite da se konektujete ka nekoj od destinacija koja je prikazana u tabeli, još jednom proverite na sajtu avio-kompanije vremena dolazaka i odlazaka kako ne bi se desilo da propustite Vaš konekcioni let i ostanete na aerodromu.

U tabeli su date polazne i krajnje destinacije, takođe vreme dolaska i odlaska sa aerodroma Bratislava, kog dana se možete konektovati i na kraju koja avio-kompanija leti na određenoj destinaciji.

DIREKTNE DESTINACIJE SA PRESEDANJEM SA AERODROMA BRATISLAVA
Početna destinacija
Krajna destinacija
Dolazak
Odlazak
Dan
Kompanija
Niš (via Bratislava) London-Stansted(STN) 11:20 20:30 1------ RYANAIR
Niš (via Bratislava) Malaga(AGP) 11:20 16:30 1------ RYANAIR

POVRATAK
Početna destinacija
Krajna destinacija
Dolazak
Odlazak
Dan
Kompanija
London-Stansted(STN) Niš (via Bratislava) 11:45 14:10 ----5-- RYANAIR
Malaga(AGP) Niš (via Bratislava) 10:05 14:10 ----5-- RYANAIR
*red letenja preuzet sa sajta aerodroma Bratislava

Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар