Пређи на главни садржај

Air Serbia ukida let iz Niša do Budimpešte

Budimpešta nije ispunila očekivanja, ilustracija; (foto: Aerodrom Niš)
Od 27.oktobra nacionalni avio-prevoznik Air Serbia obustaviće dalje letove iz Niša ka glavnom gradu Mađarske. Kako saopštavaju iz Air Serbia-e odluka o ukidanju ove linije je usledila kao posledica slabog interesovanja putnika za ovu destinaciju.

Iz Air Serbia-e poručuju da su nakon konsultacija sa predstavnicima lokalne vlasti i nadležnim državnim institucijama odlučili da preduzmu radnje i prekinuli dalje aktivnosti na liniji između Niša i Budimpešte. Air Serbia saopštava da će svim putnicima koji su kupili karte posle 27.oktobra biće vraćen novac.

Iako let do Budimpešte nije ispunio očekivanja, prosečna popunjenost na letovima Air Serbia je skoro 70%. Air Serbia naglaša da redovno prati sve parametre uspostavljenih linija od javnog značaja, te planira i sprovodi radnje koje imaju za cilj dalje unapređenje saobraćaja sa Aerodroma Niš.

Podsetimo da sa Aerodroma Konstatin Veliki Niš putnicima Air Serbia nudi 11 destiancija  u svojoj ponudi i to Nirnberg, Hanover, Bolonja, Tivat(sezonska), Fridrihshafen, Frankfurt(Han), Ljubljana, Geteborg, Karlsrue, Bolonja i Rim.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

  1. Kada ce zgrada Niskog aerodroma da bude pristojnije opremljena?

    ОдговориИзбриши
  2. SWISS je ukinuo letove Cirih Niš
    u Zimskoj sezoni, a u letnjoj su takođe de facto ukinuti letovi, samo ne zvanicno, iz razloga što je cena povratne karte 1000 eura.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23