Пређи на главни садржај

Air Serbia: Veliko interesovanje za kabinsku posadu

ilustracija (foto: Air Serbia)
Za nepune dve nedelje od raspisivanja konkursa za kabinsku posadu za baze u Nišu i Beogradu, nacionalni avio-prevoznik Air Serbia beleži veliko interesovanje za ovaj vid posla. Preko 300 kandidata popunilo je prijavu u nadi da će biti pozvani za intervju.

Novi članovi kabinske posade biće angažovani za operacije u Beogradu i Nišu pa će proces selekcije najboljih kandidata biti održan 9. novembra u srpskoj prestonici i 16. novembra u gradu na jugu Srbije. Kandidati će moći da predaju svoje radne biografije, sastanu se sa predstavnicima resornih službi Air Serbia i informišu u vezi sa ovom odgovornom profesijom i mogućnostima koje kompanija pruža.
- U skladu sa širenjem mreže destinacija i letovima sa naše nove baze u Nišu, pravo je vreme da poželimo dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi. Raduje nas veliko interesovanje koje su mladi ljudi pokazali za konkurs koji je u toku. Rad u timu naše kabinske posade izabranim kandidatima će omogućiti da proputuju svet, prođu najbolje obuke i steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo. Dodatnu prednost rada u Air Serbia predstavlja mogućnost daljeg napredovanja unutar kompanije, kao i činjenica da se zaposleni nakon završetka posla vraćaju kući i porodici. - izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia.
Od kandidata, koji moraju imati više od 18 godina, očekuje se da poseduju najmanje diplomu srednje škole i važeći srpski pasoš, kao i da odlično vladaju engleskim jezikom. Razvijene komunikacione veštine, sposobnost pružanja dobre usluge, pozitivan stav i jaka motivacija podrazumevaju se za rad u timu kabinske posade Air Serbia koja je poznata po svojoj ljubaznosti i gostoprimstvu.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na konkurs klikom na sledeći link.

Podsetimo da sa Aerodroma Konstatin Veliki Niš putnicima Air Serbia nudi 11 destiancija  u svojoj ponudi i to Nirnberg, Hanover, Bolonja, Tivat(sezonska), Fridrihshafen, Frankfurt(Han), Ljubljana, Geteborg, Karlsrue, Bolonja i Rim.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Air Serbia

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le