Пређи на главни садржај

Barcino Tours: Od 19.juna čarter letovi za Antaliju iz Niša

Ovoga leta do Antalije direktno iz Niša
ilustracija; (foto: Fly from Niš)

Niški Aerodrom "Konstantin Veliki" tokom ove letnje sezone u svojoj ponudi će imati i jednu tursku destinaciju i to zahvaljujući turističkoj agenciji "Barcino Tours"-u koja će od 19.juna pokrenuti prve čarter letove ka Antaliji posle 8 godina. Letove će obavljati Air Serbia sa avionom tipa Erbas A319 kapaciteta 144 sedećih mesta.

U izjavi za portal "Fly from Niš" direktor "Barcino Tours"-a Vladimir Bogićević sa velikim zadovoljstvom najavljuje ove letove koji će se prema planu obavljati do kraja septembra ove godine, ali da postoji mogućnost da se čarteri produže i tokom oktobra meseca ukoliko se pokaže interesovanje za ovu destinaciju.

- Ovog leta "Barcino Tours" će imati čarter letove iz Niša za Antalijsku regiju u Turskoj. Letovi počinju 19. juna i biće obavljani na 10 ili 11 noćenja, preliminarni plan je da se obavljaju do kraja septembra i videćemo da li će se sezona produžavati u oktobar, kao ranijih godina, ili ne. Saobraćaj će se obavljati avionima Air Serbia-e od 144 sedišta. - kaže Bogićević

Direktor "Barcino Tours"-a ističe da, od pre dva dana kako su najavili čartere, vlada veliko interesovanje putnika za njihove letove iz Niša. Iako je nezahvalno pričati o nekoj početnoj ceni aražmana, Bogićević ističe da se cene za dve osobe kreću od 800€ na bazi polupansiona. Više informacija možete dobiti na njihovom sajtu.

- Cena aranžmana za dve osobe kreće već od 800€ na bazi polupansiona, smeštaja za 10 noći, avio karte, svih aerodromskih taksi, cene transfera od aerodrome do hotela i usluga agencije. - ističe Bogićević

On ističe da su pregovore sa srpskim nacionalni avio-prevoznikom vođeni od septembra 2020.godine do pre nekoliko dana, te napominje da planirani letovi neće biti eventualno otkazani i da su aražmani već u prodaji.

Podsetimo da je tokom leta 2013.godine turistička agencija "1A Travel" takođe organizovala letove do Antalije u saradnji sa turskom avio-kompanijom Freebird Airlines. Letovi su i tokom 2014.godine bili planirani, ali zbog majskih poplava otkazani.

Pored ovih čarter letova Air Serbia planira da od 12.juna uspostavi sezonski let ka Tivtu ka kome će saobraćati 2 puta nedeljno.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Letite Ryanair-om iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Putnici će od 1.maja ponovo moći da lete sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka Milanu Bergamu i Malti zahvaljujući najvećem niskotarifnom avio-prevozniku u Evropi Ryanair-u.  Ryanair planira da prvi let ka Bergamu pokrene 1.maja, a cena karata za ovu destinaiju se kreće po ceni već od 12,99€. Od 3. maja planirani su letovi i do Malte, a karte za ovu destinaciju se mogu kupiti po ceni već od 18,99€.  Podsetimo da Ryanair planira da od 3. jula pokrene letove i za Beč , a čija se cena karte kreće već od 45,99€.  Inače karte možete za sve ove destinacije kupiti na sajtu avio-kompanije, u agencijama ovlašćenim za prodaju avio-karata kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Niš.  Tekst: A.P. Fly from Niš

Majski letovi Ryanair-a iz Niša po ceni već od 9,99€

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Putnici će od 17. maja odnosno od 18. maja ponovo moći da lete sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka Milanu Bergamu i Malti zahvaljujući najvećem niskotarifnom avio-prevozniku u Evropi Ryanair-u.  Cene karata za ove destinaije se kreće po ceni već od 9,99€. Podsetimo da Ryanair planira da od 3. jula pokrene letove i za Beč , a čija se cena karte kreće već od 37,99€.  Karte možete za sve ove destinacije kupiti na sajtu avio-kompanije, u agencijama ovlašćenim za prodaju avio-karata kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Niš.  Tekst: A.P. Fly from Niš