Пређи на главни садржај

Wizz obavio juče poslednji let u zimskoj sezoni. Prvi let u letnjoj planiran za 1.april

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)
 
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air juče je realizovao svoj planirani let u zimskom redu letenja na liniji Niš - Bazel. Ovaj prevoznik će od aprila nastaviti da leti po novom redu letenja u novoj letnjoj sezoni.

Wizz Air će već od 1.aprila započeti posle godinu dana pauze prve letove ka Malmeu, a od 3.aprila posle kraće pauze nastavlja da leti i do Memingena. Prvi let za Bazel planiran je 23.aprila. Letovi ka svim ovim destinacijama tokom aprila biće realizovani jednom nedeljno. Wizz Air za Malme neće leteti 17. i 24.aprila. 

Wizz Air će od maja meseca pa do kraja letnje sezone 2 puta nedeljno letite za Bazel i to svakog ponedeljka i petka, odnosno za Malme i Mememinge svakog utorka i subote. 

Wizz Air planira da prve letove ka Beču i Dortmundu pokrene krajem aprila i to 28. odnosno 29.aprila. Od maja meseca ka Beču letove za ovaj niskotarifni avio-prevoznik leteti svakog ponedeljka i petka odnosno ka Dortmundu svakog četvrtka i nedelje.

Podsećamo da su i dalje na snazi restrikcije za putovanja, te da se pre kupovine karata za svoj let raspitate šta Vam je neophodno dodatno od dokumenata za ulazak u zemlju vašeg opredeljenja. Karte za ove destinacije dostupne su na sajtu avio-kompanije, a mogu se kupiti i u ovlašćenim agencijama za prodaju avio-karata, kao i na šalteru za prodaju karata u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le