PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 21. април 2017.

Germania Flug uverena u uspeh linije Niš - Cirih koja startuje 23.juna

ilustracija (foto: flygermania.com)
Nakon SWISS-a koji je svoje letove pokrenuo 2.aprila ove godine ka Cirihu, još jedna švajcarska avio-kompanija pokrenuće takođe prema ovom švajcarskom gradu svoje letove od 23.juna.

O razlozima za pokretanje ove linije kao i velike konkurencije koju će imati od strane SWISS-a nedavno je za vazduhoplovni portal Aviatica.rs i "Travel Magazine" govorio generalni direktor Germania Flug-a Tobias Somandin.  Upitan šta ih je to privuklo da upravo pokrenu letove ka Nišu rekao da je to pre svega mnogobrojna dijaspora posebno sa juga Srbije koja živi u Švajcarskoj, ali i njihove analize koje su pokazale da ova linija ima veliki potencijal.
- Imamo veoma veliku srpsku zajednicu u Švajcarskoj. Sigurno je da smo uradili neophodne analize i da smatramo da ova linija ima veliki potencijal. Letovi do Niša će biti obavljani dva puta nedeljno petkom i ponedeljkom. Glavninu putnika činiće Srbi koji žive u Švajcarskoj i koji dolaze da posete svoje porodice i prijatelje. Ali mi predviđamo da će linija postati veoma popularna i među turistima, kako srpskim koji žele da posete Švajcarsku tako isto i švajcarskim koji mogu da se upoznaju sa prelepim gradom Nišom. - izjavio je Somandin za portal Aviatica.rs
(foto: Germania Flug)
Govoreći o SWISS-u, koji je nedavno pokrenuo letove iz Niša ka Cirihu, Somandin je izjavio da će to biti prava konkurencija u kojoj će obe avio-kompanije biti na dobitku.
- Sigurno će biti snažne konkurencije, ali mi verujemo da obe kompanije mogu da naprave uspeh. Uvereni smo u uspeh naše linije, posebno zahvaljujući snažnim vezama sa našim partnerima koje imamo ovde u Srbiji i u Švajcarskoj, koji nam mnogo pomažu da promovišemo ovu liniju.- istakao je direktor Germania Flug-a
Zanimljivo je reći da u ovom trenutku je za sada jedino Germania potvrdila da će iz Niša leteti do kraja aprila naredne godine, dok će SWISS za sada leteti sezonski do 22.oktobra.

Germania Flug povezuje Cirih, pored Niša, još i sa Prištinom, Ohridom i Skopljem kao i drugim letnjim destinacijama širom Evrope. Opširniji interju sa prvim čovekom švajcarske avio-kompanija Germania Flug možete pročitati na sajtu Aviatica.rs kao i aprilskom izdanju "Travel Magazine".

Cena karte se kreće po ceni već od 68 CHF (oko 63 evra) i možete je kupiti preko sajta flygermania.com .


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Aviatica.rs

Нема коментара:

Постави коментар