PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 03. април 2017.

[VIDEO] Swi(ss) za Niš!

SWISS prvi put u Nišu (foto: Fly from Niš)
Juče je sa niškog aerodroma posle 8 godina ponovo uspostavljena veza sa Cirihom zahvaljujući letovima švajcarskog nacionalnog avio-prevoznika SWISS, nakon što je još 2009.godine JAT ukinuo ovu liniju. Svečano otvaranje SWISS-ove linije planirano je za 7.april kada je planirano da se javnosti bliže prezentuje novi avion tipa Bombardier CS100.

(foto: Fly from Niš)
Avion tipa Bombardier CS100 sleteo je juče na niški aerodrom "Konstantin Veliki" nešto posle 15 časova pun putnika. Avion je inače kapacita 125 sedišta i kako su najavili iz ove avio-kompanije ovaj tip letilice leteće do 26.maja kada će na ovoj relaciji leteti avion Erbas A320.

Putnici koji su lete posle 8 godina ka ovoj destinaciji kažu za "Fly from Niš" da je ovo odlična stvar što je Niš morao da ima odavno i da će redovno koristiti ovu novo otvorenu avio liniju. Ono što smo primetili, a i sami ćete se uveriti u video prilogu, da niški aerodrom privlači putnike iz svih krajeva Srbije, pa je tako na letovima koji su bili u isto vreme do Ciriha i Berlina bilo ljudi iz Kruševca, Jagodine, Paraćina i Kuršumlije.
(foto: Fly from Niš)

Inače SWISS i "Fly from Niš" su prošle nedelje na štandu Turističke organizacije Niš u okviru Međunarodnog Sajma turizma organizovali nagradno foto takmičenje, gde je u toku glasanje za najbolju fotografiju do četvrtka u ponoć, nakon čeka će pobedniku biti uručene dve povratne karte na relaciji Niš - Cirih.

Podsetimo će SWISS leteti svakog petka i nedelje, gde se cena promo karte kreće već od 37 evra u jednom pravcu. Pored ovom avio-prevoznika do Ciriha će svakog ponedeljka i petka leteti i drugi švajcarski avio-prevoznik Germania Flug koji startuje sa letovima 23.juna. Takođe, sa niškog aerodroma možete leteti i do Bazela koristeći usluge niskotarifne avio-kompanije Wizz Air do Bazela.


Tekst: A.P., A.M.
Fly from Niš

1 коментар: