PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 12. мај 2017.

[RYANAIR AKCIJA] Do Stokholma po ceni već od 19,99 evra

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Ryanair lansirao je juče vikend akciju povodom uvođenja linije do Stokholma, gde se cene karata mogu kupiti po ceni od 19,99 evra za period putovanja tokom novembra(uključujuči i 31.oktobar i prvu nedelju decembra). Akcija traje do 14.maja u ponoć.

Predstavnica Ryanair-a Dimitra Apatsidou izjavila je da koji su putnici zainteresovani da lete po ovoj neverovatnoj ceni to učine što pre, kako se karte po ovoj ceni ne bi rasprodale.
- Proslavljajući našu novu rutu Iz Niša za Stokholm Skavsta, pustili smo u prodaju karte po samo €19.99 za putovanja tokom novembra, koje su dostupne za kupovinu do ponoći u nedelju 14-og maja. Kako će karte po ovim neverovatnim cenama biti brzo raspradate, putnici treba što pre da se uloguju na  ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku. - kaže Apatsidou
Podsetimo inače da se cene karata ka ostalim destinacijma mogu naći po izuzetno niskim cenama od 4,99 evra koliko treba izdvojiti za Disedorf pa do 12,99 koliko u ovom trenutku iznosi najjeftinija karta do Berlina ili Milana.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар