PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 16. мај 2017.

[FOTO VEST] Postavljen novi ćirilični natpis na putničkom terminalu

(foto: Marko Stojković)
Sanacija krova privodi se kraju, za šta je iz budžeta grada bilo izdvojeno 26 miliona dinara, koja je između ostalog podrazumevala i promenu natpisa na terminalnoj zgradi aerodroma.

(foto arhiva Fly from Niš)
Niški aerodrom je tako dobio novi natpis posle 30 godina i sa dolazne strane iz pravca grad i odlazne strane iz pravca piste. Novi natpis na engleskom jeziku je umesto "Niš Airport" zamenjen natpisom "Constantine the Great Airport", dok je umesto natpisa "Аеродром Ниш" od stavljen natpis "Аеродром Константин Велики".

Inače ovi radovi će prema rečima direktora aerodroma Niš, Vladice Đurđanovića biti završeni do kraja maja. Pored sanacije krova, aerodrom Niš očekuje i druga investiciona ulaganja i to u novu zaštitnu ogradu oko aerodroma, instaliranje ILS sistema, kao i proširenje prostora za kontrolu putnika.

Podsetimo da su paralelno sa sanacijom krova krajem prošle godine izvođeni radovi na proširenju check-in šaltera, a koji su završeni početkom ove, čime je aerodrom dobio mogućnost da opsluži veći broj putnika i time smanji gužve.


Tekst: A.P., M.S.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар