PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 28. октобар 2017.

Preko aerodroma Ajndhoven do Madrida i Malage

Aerodrom Ajndhoven (foto: FB Eindhoven Airport)
Aerodrom Ajndhoven nudi putnicima iz Niša priliku da se dalje povežu ka nekoliko gradova u Španiji. Ovaj aerodrom u Holandiji putnicima iz Srbije pruža mogućnost konekcija da drugim željenim destinacijama ka zapadnoj Evropi koristeći druge niskotarifne prevozioce Ryanair i Transavia.

Ka svim u tabeli navedenim destinacijima moguće je se povezati istog dana nakon sletanja, dok je za povratak preko Ajndhovena u Niš neophodno uhvatiti let dan ranije odnosno utorkom. Ukoliko pak želite da par dana provedete u Ajndhovenu na svom putu ka konačnom odredištu ka nekoj drugoj destinaciji ovde se možete informisati detaljnije.

Skrećemo Vam pažnju da ukoliko planirate da nastavite da se konektujete ka nekoj drugoj destinaciji, koja je prikazana u tabeli, još jednom proverite na sajtu avio-kompanije vremena dolazaka i odlazaka kako ne bi se desilo da propustite Vaš konekcioni let i ostanete na aerodromu.

U tabeli su date polazne i krajinje destinacije, takođe vreme dolaska i odlaska sa aerodroma Ajndhoven, kog dana se možete konektovati i na kraju koja avio-kompanija leti na odredjenoj destinaciji

DIREKTNE DESTINACIJE SA PRESEDANJEM PREKO AERODROMA AJNDHOVEN
Početna destinacija Krajna destinacija Dolazak Odlazak Dan Kompanija
Niš (via Eindhoven) Madrid(MAD) 15:45 17:15 ------7 RYANAIR
Niš (via Eindhoven) Malaga(AGP) 15:45 16:20 --3---- TRANSAVIA

POVRATAK
Početna destinacija Krajna destinacija Dolazak Odlazak Dan Kompanija
Madrid(MAD) Niš (via Eindhoven) 22:10** 10:05 -23---- RYANAIR
Malaga(AGP) Niš (via Eindhoven) 23:00** 10:05 -23---- TRANSAVIA
svi podaci reda letenja preuzeti sa sajta Aerodroma Ajndhoven
**Sletanje u Ajndhoven sa drugih destinacija u Španiji i Portugalu je dan ranije, utorkom odnosno subotom (ažurirano 26.07.2017.)

Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар