Пређи на главни садржај

Wizz Air: Obratite pažnju na validnost Vašeg putnog dokumenta

ilustracija; (foto arhiva: Fly from Niš)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air apeluje na svoje putnike koji planiraju da lete da obrate pažnju na validnost putnih dokumenata, jer postoji velika mogućnost da budu odbijeni sa leta ukoliko putna dokumenta nisu validna.

Iz Wizz Air-a poručuju da je prilikom procesa čekiranja vrlo važno imati validan dokument kao i da se to pogodi sa neohodnim uslovima zemlje iz koje putujete, u koju putujete ili samo tranzitirate.

Šta to znači za putnike iz Niša?

Kako Wizz Air leti ka destinacijama koje su članice EU(Uredba EU), sem Švajcarske koja nije, validnost RS pasoša za sve destinacije(uključujući i Švajcarsku) do kojih leti ova avio-kompanija mora biti 90 dana od dana isteka pasoša. Ukoliko imate manje od 90 dana nećete moći da letite. Ukoliko pak, imate dvojno državljanstvo ili boravišnu vizu koji prilažete uz dokument (pasoš) koji je istekao odnosno ima manje od 90 dana vi ćete se ukrcati na let ukoliko ih jedan od ovih dokumenata imate kod sebe.

Ovo važi i za ostale avio-kompanije koje lete iz Niša, Ryanair, SWISS, Air Serbia.

Ukoliko niste sigurni šta Vam je potrebno od važećih dokumenata, Wizz Air je na svom sajtu ostavio link, https://www.iatatravelcentre.com/ ,na kome to možete proveriti. Više informacija o tome koliko možete ostati odnosno boraviti sa srpskim pasošem unutar EU možete pročitati ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23