Пређи на главни садржај

[SAMO DANAS] Veliko sniženje avio-karata kod Ryanair-a i Wizz Air-a već od 4,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)
Veliki praznični dan u svetu poznat kao "Crni petak"(Black Friday), utiče i da strane avio-kompanije širom sveta drastično obaraju cene svojih avio-karata nudeći putnicima priliku da lete što jeftinije sa njima. 

Dva niskotarifna avio-prevoznika koja obavljaju letove sa Aerodroma Niš, Wizz Air i Ryanair, nude svojim putnima značajne popuste gde se karte kreću po ceni već od 4,99€.

Ryanair samo danas za period putovanja između decembra i februara naredne godine nudi popust do 25€ na kupovinu avio-karata. Akcija je ogranicena na milion sedišta.

Wizz Air u okviru svoje današnje promocije nudi karte snižene i do 30% za određene svoje destinacije uključujući i one iz Niša.


Karte možete kupiti preko njihovih sajtova ili u bilo kojoj turističkoj agenciji koja prodaje karte širom Srbije, kao i na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".
U tabeli je dat spisak svih destinacija do kojih možete leteti sa aktuelnim cenama avio-karata koje se nalaze na sajtovima gore navedenih avio-kompanija.

Destinacija Naziv promocije Avio-kompanija Cena već od
Bratislava(BTS) "CRNI PETAK" Ryanair 4,99€
Stokholm Skavsta(NYO) "CRNI PETAK" Ryanair 9,99€
Milano Bergamo(BGY) "CRNI PETAK" Ryanair 9,99€
Berlin(SXF) "CRNI PETAK". Ryanair 9,99€
Malta(MLA) "CRNI PETAK" Ryanair 9,99€
Bazel Miluz(MLH) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Dortmund(DTM) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Memingen(FMM) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Malme(MMX) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Beč "CRNI PETAK" Wizz Air 1097 RSD
** € - oznaka za evro; RSD - oznaka za dinar; NAPOMENA: Cene se kreću od navedene cene. Moguće su varijacije u ceni prikazanoj u tabeli i onoj na sajtu avio-kompanije.

 

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le