Пређи на главни садржај

[SAMO DANAS] Veliko sniženje avio-karata kod Ryanair-a i Wizz Air-a već od 4,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)
Veliki praznični dan u svetu poznat kao "Crni petak"(Black Friday), utiče i da strane avio-kompanije širom sveta drastično obaraju cene svojih avio-karata nudeći putnicima priliku da lete što jeftinije sa njima. 

Dva niskotarifna avio-prevoznika koja obavljaju letove sa Aerodroma Niš, Wizz Air i Ryanair, nude svojim putnima značajne popuste gde se karte kreću po ceni već od 4,99€.

Ryanair samo danas za period putovanja između decembra i februara naredne godine nudi popust do 25€ na kupovinu avio-karata. Akcija je ogranicena na milion sedišta.

Wizz Air u okviru svoje današnje promocije nudi karte snižene i do 30% za određene svoje destinacije uključujući i one iz Niša.


Karte možete kupiti preko njihovih sajtova ili u bilo kojoj turističkoj agenciji koja prodaje karte širom Srbije, kao i na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".
U tabeli je dat spisak svih destinacija do kojih možete leteti sa aktuelnim cenama avio-karata koje se nalaze na sajtovima gore navedenih avio-kompanija.

Destinacija Naziv promocije Avio-kompanija Cena već od
Bratislava(BTS) "CRNI PETAK" Ryanair 4,99€
Stokholm Skavsta(NYO) "CRNI PETAK" Ryanair 9,99€
Milano Bergamo(BGY) "CRNI PETAK" Ryanair 9,99€
Berlin(SXF) "CRNI PETAK". Ryanair 9,99€
Malta(MLA) "CRNI PETAK" Ryanair 9,99€
Bazel Miluz(MLH) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Dortmund(DTM) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Memingen(FMM) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Malme(MMX) "CRNI PETAK" Wizz Air 1496 RSD
Beč "CRNI PETAK" Wizz Air 1097 RSD
** € - oznaka za evro; RSD - oznaka za dinar; NAPOMENA: Cene se kreću od navedene cene. Moguće su varijacije u ceni prikazanoj u tabeli i onoj na sajtu avio-kompanije.

 

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - DECEMBAR 2023 / JANUAR 2024

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom decembra i januara meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. Air Serbia trenutno obavlja letove do 31.12.2023., a let za Stokholm se nastavlja od 15. marta (cena karte prikazana za taj mesec). Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Decembar / Januar Ryanair 14,99€ / 14,84€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart* Ryanair 33,38€ Malta(MLA) Decembar / Januar Ryanair 14,99€ / 18,95€ Bazel Miluz(MLH) Decembar /

Građevinski radovi na novoj zgradi putničkog terminala Aerodroma Niš u završnoj fazi

ilustracija (foto: W.D. Concord West) Niški aerodrom "Konstantin Veliki" se uveliko sprema da tokom sledeće godine dočeka prve putnike u novoj zgradi putničkog terminala. Građevinski radovi u novom delu putničkog terminala su u završnoj fazi i ono što sada sledi je opremanje.  Kako je za " TV Zonu Plus " rekao direktor Aerodroma Niš Dušan Knežević, uskoro će biti raspisani i tenderi za nabavku specijalizovane oprema koja je neophodna za proces prihvata i otpreme putnika u samoj zgradi. - U građevinskom smislu dogradnja ovog dela terminala u završnoj je fazi i pitanje je nedelja kada će, u građevinskom smislu, biti gotova. Ono što sledi je opremanje te terminalne zgrade. Kada kažem opremanje, naravno, ne mislim samo na nameštaj, nego na sve sisteme i opremu koja je neophodna da bi aerodromski terminal funkcionisao. - kaže direktor Aerodroma “Konstantin Veliki” Dušan Knežević Aerodrom Niš će u novom prostoru raspolagati sa novim šalterima za registraciju (čak nj

Cenovni pregled avio-karata za destinacije Air Serbia iz Niša preko Beograda - NOVEMBAR/ DECEMBAR

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Air Serbia tokom do kraja godine u svojoj ponudi nudi veliki broj destinacija do koje putnici iz Niša mogu da nastave svoje putovanje ka drugim gradovima širom regiona i Evrope, a koje se ne nalaze u ponudi ove kompanije koje su direktne. Air Serbia pored 6 direktnih medjunarodnih destinacija sa Aerodroma Konstantin Veliki nudi i domaću destianciju do Beograda i to po dva dnevna polaska sredom i nedeljom tokom letnje sezone. Tih dana moguće je nastaviti dalju konekciju ka 20-tak destinacija koje možete iskoristi na direktoj destianciji iz Niša preko Beograda. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Amsterdam(AMS) Novembar/ Decembar Air Serbia 12207 RSD / 12207 RSD Atina(ATH) Novembar/ Decembar Air Serbia 8802 RSD / 8082 RSD Barselona(BCN) Novembar/ Decembar Air Serbia 12325 RSD / 12325 RSD Beč(VIE) Novembar/ Decembar Air Serbia 7275 RSD / 7275 RSD