Пређи на главни садржај

Wizz Air i SIXT rent-a-car Vam sada nude priliku da lakše dođete do automobila


ilustracija (foto: nawalizkach.com.pl)
Kompanija SIXT je potpisala ugovor o sveobuhvatnom partnerstvu sa Wizz Air-om, jednom od avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodećim niskotarifnim avio-prevoznikom u centralnoj i istočnoj Evropi, i tako dobila status izabranog partnera ove avio-kompanije. 

Saradnja će omogućiti putnicima da stignu do željenih destinacija avionima najzelenije flote u Evropi i lako i jednostavno ostanu u pokretu na samom odredištu i tako na najbolji način iskoriste najniže cene i u vazduhu i na zemlji. 

Pri rezervisanju avio-karte na Wizz Air-ovom sajtu ili mobilnoj aplikaciji, putnici sada mogu direktno da iznajme odgovarajuće vozilo  i pristupe celokupnom voznom parku kompanije SIXT na svojoj destinaciji.
 - Ova jedinstvena saradnja sa kompanijom SIXT će našim uvaženim klijentima omogućiti da na jednostavan način iznajme kvalitetna vozila širom Wizz Airove mreže destinacija. Nadamo se da će putnici iskoristiti mogućnost lakog iznajmljivanja prvoklasnih automobila našeg partnera i i tako još više otkrivati lepote svojih odabranih destinacija. - rekao je Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Air-a
SIXT će za putnike obezbediti pojedinačne ponude u svim cenovnim kategorijama – od malih gradskih automobila za neobavezni obilazak grada, preko sportskih kabrioleta, do prostranih porodičnih kombija. SIXT nudi ne samo širok izbor novih i bogato opremljenih modela raznih proizvođača, već i prvoklasnu i nagrađivanu uslugu. 

-  Izuzetno mi je drago što sarađujemo sa Wizz Airom. Naše kompanije su veoma uspešni i popularni međunarodni brendovi u sektoru prevoza koji nude velike pogodnosti svojim klijentima. Wizz Airovi putnici sada mogu da uživaju u prednostima naše konstantne posvećenosti klijentima, inovativnih usluga i automobila iz snova. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti veoma posebnom iskustvu putovanja - izjavila je Redžin Sikst viša potpredsednica zadužena za međunarodni marketing u kompaniji Sixt.
Saradnja između kompanija SIXT i Wizz Air se odnosi na skoro sve destinacije ove avio-kompanije u 44 zemlje širom sveta. Isto tako, SIXT će postati partner Wizz Airovog programa „Kredit za let”. Pri svakom iznajmljivanju vozila od kompanije SIXT, klijentima će se 5 odsto cene iznajmljivanja prebaciti na račun kod Wizz Aira i taj iznos će onda moći da upotrebe da rezervišu nove avio-karte ili iskoriste dodatne usluge.


Wizz Air/Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le