Пређи на главни садржај

Air Serbia: Primarni su nam putnici čiji su letovi u narednih 48 sati

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)
Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia apeluje na sve svoje putnike za razumevanje i strpljenje, jer nisu u mogućnosti da odgovore istovremeno na veliki broj poziva prema njihovom kol-centru. Iz Air Serbia-e poručuju da su im u ovom trenutku primarni putnici čija putovanja treba da se realizuju u narednih 48 sati.

Kako navode na svom zvaničnom fejsbuk nalogu, globalno uvođenje ograničenja putovanja u cilju sprečavanja širenja korona virusa, dovelo je do značajnih poremećaja u saobraćaju. Zbog toga Kontakt centar Air Serbia-e prima veliki broj poziva i moguće je duže čekanje.

Air Serbia apeluje na putnike na čije letove utiču pomenuta ograničenja putovanja da se uzdrže od pozivanja njihovog Kontakt centra, ukoliko njihovi letovi nisu zakazani u narednih 48 sati.

Njihov prioritet je da pomognemo onim putnicima koji treba da putuju u narednih 48 sati, te zahvaljuju svim putnicima na razumevanju i strpljenju u ovim složenim okolnostima.

Putnici koji se interesuju u vezi statusa njihovog leta odnosno da li je njihov let otkazan, aktuelne podatke može da pogleda na sajtu Air Serbia-e ovde

Kontakt centar Air Serbia:
Iz Srbije 0800/ 111-528
Iz inostranstva +381 11 311 21 23


Tekst: A.P.
Fly from Niš / FB Air Serbia

Saznaj više... 

COVID-19: Privremena zabrana ulaska stranim državljanima
COVID-19: Trenutni status letova iz Niša

COVID-19: Detaljne informacije za putnike kojima je let otkazan usled virusa

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm

Pariz, Oslo, Cirih, Berlin samo su neke od potencijalnih destinacija iz Niša (mapa)

ilustracija (foto: Fly from Niš) Aerodrom "Konstantin Veliki" u stalnim je pregovorima sa postojećim i potencijalno budućim avio-kompanija koje su zainteresovane da prošire mrežu sa novim i ranijim destinacijama iz Niša. Pariz, Oslo, Cirih, Berlin su samo neke od velikog broja neopsluženih ruta sa niškog aerodroma. Nedavno je direktor niške vazdušne luke Dušan Knežević, gostujući na " Niškoj televiziji ", izjavio da postoji interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša i da po tom pitanju se radi svakodnevno. S tim u vezi i razvoj aerodroma kroz proširivanje kapaciteta ide da se pre svega putnicima omogući bolji komfor i ugodjaj dok borave na Aerodromu, ali i da se u narednom periodu istovremeno može opslužiti 5 aviona.  - Cilj Aerodroma jeste otvaranje baze jedne avio-kompanije, jer nam to donosi benefite. Baziranje aviona znači veći broj putnika i destinacija. Niskotarifne avio-kompanije imaju praksu da baziraju dva aviona, što znači 35 do 40 nedeljnih le