PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 20. јун 2020.

Od sada i putnici iz Niša mogu da se čekiraju na let preko sajta Air Serbia

ilustracija; (foto: printscreen airserbia.com)
Od ove letnje sezone srpski nacinalni avio-prevoznik Air Serbia uveo je novinu kada je reč o čekiranju putnika na letovima iz Niša. Pored čekiranja putnika na samom aerodromu, putnici su sada u prilici da se čekiraju na svoj let i putem zvaničnog sajta Air Serbia-e i to od 48h do najkasnije 60 minuta pre planiranog vremena planiranja poletanja aviona, nakon čega ćete morati da se prijavite na šalteru za registraciju putnika koji se zatvara na 40 minuta pre planiranog vremena poletanja aviona.

Prijavu na let preko sajta Air Serbia možete odraditi veoma brzo uz nekoliko koraka, a kada to učinite kartu možete sebi poslati na mejl ili je možete odštampati. Ukoliko putujete samo sa ručnim prtaljagom možete se odmah upututi ka pristupnoj kontroli (na Aerodromu Niš), te bezbednosnoj i pasoškoj odnosno cariskoj kontroli odnosno sve do gejta na kome će te sačekati da počne ukrcavanje na Vaš let.

Putnici koji putuju sa predatim prljagom isti uz pokazanu kartu mogu ga predati na šalteru za registraciju odnosno check-in šalteru koji se zatvara na 40 minuta pre planiranog vremena poletenja aviona.

Ukoliko imate nedoumice oko čekiranja putem sajta nacionalnog avio-prevoznika na ovom linku možete pronaći dodatne informacije u vezi ove vrste prijave na let.


Нема коментара:

Постави коментар