PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 24. мај 2020.

COVID-19: Mere prevencije na Aerodromu Konstantin Veliki Niš (video)

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)
Uvažavajući mere i preporuke Vlade Srbije i Kriznog štaba za prevenciju virusa Covid-19 na Aerodromu Niš od petka su u primeni nova pravila za putnike i njihove pratioce.

Sa niškog aerodroma apeluju na svoje putnike da se pridržavaju upustava koja su jasno istaknuta, da je u terminalnoj zgradi aerodroma obavezna upotreba maske i to tako da maska pokriva istovremeno i nos i usta prijanjajući uz lice, kao i da vode računa o fizičkoj distanci.

Svim putnicima na ulazu u aerodromsku zgradu se meri telesna temperatura uz pomoć termovizijskih kamera. Ukoliko se kod putnika zabeleži povišena telesna temperatura ≥ 37°C dalji postupak sa putnicima preuzima granična sanitarna inspekcija. Pratiocima putnika neće biti dozvoljen ulaz u aerodromsku zgradu. Izuzetak su kategorije putnika kojima je neophodna pratnja.

Aerodrom Konstantin Veliki Niš preporučuje putnicima koji su u mogućnosti da sve neophodne pripreme za let kao što su čekiranje preko sajta avio-kompanije obave upravo na taj način,  smanje rizik stvaranja gužve ispred šaltera za registraciju putnika na let. Takođe, preporučujemo da sve usluge u zgradi putničkog terminala plaćate beskontaktno, korišćenjem platnih kartica, umesto gotovinom.

Kako biste imali dovoljno vremena za prolazak svih propisanih procedura registracije i prihvata putnika i prtljaga na vaš let, planirajte dolazak na Aerodrom najmanje 3 sata pre planiranog vremena poletanja aviona.

Za dodatne informacije u vezi COVID-19 posetite sajt covid19.rs


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар