Пређи на главни садржај

Air Serbia postepeno uvodi letove sa Aerodroma Niš. Prvi letovi već 16.juna

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)

Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia planira da od 16.juna odnosno 1.jula pokrene prve letove sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Air Serbia planira da i od 30.juna pokrene letove iz Kraljeva do Beča.

Sa Aerodroma Niš avioni Air Serbia-e će od 16.juna leteti ka Frankufurt Hanu i Nirnbergu, a od 1.jula planira pokretanje letova ka Hanoveru, Salcburgu i ponovo vraćaju sezonsku liniju do Tivta.

Direktor Air Serbia-e Dankan Nejsmit izrazio je zadovoljstvo što će obnoviti saobraćaj sa Aerodroma Konstatin Veliki i što će se prijatelji i članovi porodica ponovo susresti, a svakako prilika da se na letu nađu i poslovni putnici i turisti.
- Stekli su se uslovi da postupno obnovimo letove iz Niša. To je sjajna vest za naše putnike iz južne Srbije, koji su novost zeljno iscekivali. Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj i ovog grada. - izjavio je direktor Air Serbia-e 
Iz Air Serbia-e navode da će prateći aktuelna dešavanja izazvane pandemijom virusa COVID-19 postepeno nastaviti sa uvođenjem i preostalih linija iz Niša.

Tekst: A.P.
Fly from Niš
Saznaj više...  

COVID-19: Wizz Air preuzima dodatne mere zaštite na svim svojim letovima počevši od 1.maja (video)

COVID-19: Putovanja po Evropi uz određena pravila i restrikcije

COVID-19: Mere prevencije na Aerodromu Konstantin Veliki Niš
Wizz Air poleteo sa Aerodroma Niš

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23