PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 25. септембар 2020.

Air Serbia: Besplatna promena datuma putovanja


ilustracija; (foto: FB Aerodrom Nis)
Air Serbia, srpska nacionalna avio-kompanija, omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja za avio-karte kupljene u periodu do 30. septembra 2020. godine. Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži Air Serbia-e, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine.
-Usled situacije izazvane posledicama pandemije korona virusa, želeli smo da izađemo u susret potrebama naših putnika i pružimo im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja. Svesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato verujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia-e.

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu zameniti neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja. Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene dostupne tarife.

Iz Air Serbia apeluju na putnike da se kod nadleznih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja kao i o uslovima putovanja koja se na njih lično odnose. Takođe putnici se mogu informisati i putem IATA Travel Centra za više informacija.


 
Fly from Nis / Air Serbia

Нема коментара:

Постави коментар