PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 28. септембар 2020.

Tokom zimske sezone sa Ryanair-om do Malte i Bergama

ilustracija;  (foto: FB Aerodrom Niš)
Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair od 26.oktobra nastaviće da redovno leti iz Niša tokom zimske sezone i to ka Malti i Milanu odnosno aerodromu Bergamo.

Kako saopštavaju sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki", a i kako je moguće videti iz rezevacionog sistema na sajtu avio-kompanije Ryanair, letove će ovaj "loukoster" obavljati dva puta nedeljno. Ka Malti svakog ponedeljka i petka po ceni već od 27,99€, i ka Milanu odnosno Aerodromu Bergamo utorkom i subotom po ceni već od 9,99€.

Karte možete kupiti na sajtu Ryanair-a, na šalteru za prodaju avio-karata u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki, kao i u turističkim agencijama ovlašćenim za prodaju avio-karata širom Srbije.

Podsetimo da je Ryanair tokom letnje sezone, odnosno tokom avgusta meseca, leteo za Berlin, ali za sada ga neće biti tokom zimske sezone. Ryanair neće obavljati ni letove do Bratislave, ali će putnicima biti dostupan alternativni aerodrom Beč ka kom će Wizz Air od zimske sezone nastaviti sa letovima. 


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар