PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 22. септембар 2020.

Wizz Air uvodi dodatni let za Bazel. Tokom oktobra čak 4 puta nedeljno

Wizz Air pre kraj letnje sezone menja red letenja; ilustracija
(foto: FB Aerodrom Niš)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air će pred sam kraj letnje sezone uvesti dodatne letove za Bazel i tako iz Niša po prvi put saobraćati čak 4 puta nedeljno kao ovoj destinaciji. 

Iz Wizz Air-a za Fly from Niš saopštili da stalno vrše monitoring svojih linija i da u zavisnosti od potražnja prema potrebi pojačavaju ili smanjuju svoj broj letova.
- Wizz Air kontinuirano prati performanse i potražnju za svoje linije kako bi najpopularnije destinacije imale najniže moguće cene. Mrežna linija i red letenja avio-kompanije optimizovani su u skladu sa trenutnom potražnjom. - kažu u Wizz Air-u za Fly from Niš
Wizz Air od zimske sezone planira da leti prema redu letenja ka Bazelu 2 puta nedeljno utorkom i subotom, dok za period novogodišnjih praznika od sredine decembra do sredine januara planira da leti i četvrtkom.

Podsetimo da će ovaj niskotarifni avio-prevoznik tokom zimske sezone saobraćati na 4 destinacije sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš i to do Dortmunda, Memingena, Beča i Bazela. Letova do Malmea u zimskoj sezoni neće biti i prvi letovi ka ovoj destinaciji planirani su za sledeću letnju sezonu.

---------------------------------------------
Wizz Air privremeno obustavlja i letove do Beča

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air posle 29.septembra na nekoliko nedelja do počekta zimskog reda letenja, a koji startuje 25.oktobra, privremeno će obustaviti letove do Beča, ka kojem su u poslednjem periodu leteli iz Niša jednom nedeljno. Iz Wizz Air-a su saopštili tim povodom da stalno prate razvoj tržišta i da na osnovu toga donose određene odluke.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар