PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 02. октобар 2020.

Air Serbia: Akcija besplatne promene datuma putovanja produžena


ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)
Reagujući na zahteve putnika, Air Serbia je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja, pa je ova mogućnost na raspolaganju svima koji karte kupe do 15. oktobra 2020. godine. Ova pogodnost koja značajno olakšava planiranje putovanja, kao i do sada, važiće za sve destinacije u mreži srpske nacionalne avio-kompanije, osim Njujorka, i primenjivaće se za putovanja do 31. marta 2021. godine.
- Raduje nas što je ova inicijativa naišla na odličan prijem kod putnika, što je i očekivano, imajući u vidu koliko je planiranje putovanja postalo otežano usled posledica pandemije korona virusa. Produžavanjem trajanja akcije još jednom pokazujemo da su nam potrebe putnika i njihov komfor pri planiranju putovanja glavni prioriteti - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia-e.
Datum leta može biti zamenjen neograničen broj puta, najkasnije dan pre planiranog putovanja, a ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, putnici mogu izvršiti doplatu do cene dostupne tarife.


Air Serbia / Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар