PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 31. октобар 2020.

COVID-19: Wizz Air redukuje letove tokom novembra i decembra iz Niša

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air prateći aktuelnu situaciju na tržištu, ograničenja država za putovanja, ali pre svega pandemiju virusa COVID-19 primoran je da izvrši tokom novembra i decembra korekciju reda letenja na određenim destinacijma u Evropi uključujući i Aerodrom Niš.

Wizz Air će uvidom u rezervacioni sistem na zvaničnom sajtu smanjiti broj letova između Niša i Memingena na 1 let nedeljno(nedeljom) tokom novembra i prve polovine decembra, takođe letove između Niša i Bazela(aerodrom Miluz) će ovaj avio-prevoznik obavljati jednom nedeljno(subotom) tokom druge polovine novembra i prve polovine decembra. Wizz Air će u periodu od 15.novembra do 13.decembra obustaviti letove na liniji za Dortmund.

U Wizz Air-u su za portal Fly from Niš izjavili ranije da oni redovno prate zahteve tržišta i da u zavisnosti od toga donose određene odluke kada je u pitanju razvoj njihovih linija. Ovaj avio-prevoznik planira da redovnost avio-saobraćaja po planiranom redu letenja vrati za Bazel(aerodrom Miluz) od 15.decembra, za Memingen od 16.decembra i za Dortmund od 17.decembra.

Podsetimo da će Wizz Air tokom novogodišnjih i bozićnih praznika leteti 3 puta nedeljno za Bazelu odnosno Miluzu i to svakog utorka, četvrtka i subote. Ovaj niskotarifni avio-prevoznik planira da takođe od 17.decembra u svoj red letenja uvrsti i Beč ka kome će leteti 2 puta nedeljno.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Saznajte više...

COVID-19: Bez letova za Malme u periodu od 19.septembra do 30.marta

Interaktivna mapa Wizz Air-a sa informacijama o mogućnostima putovanja

Нема коментара:

Постави коментар