PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 19. децембар 2020.

Realizovan prvi SWISS-ov novogodišnji let do Ciriha

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)

Sletanjem aviona Helvetic Airways-a, koji obavlja letove za SWISS, ozvaničena je najavljena novogodišnja linija do Ciriha. Prvi let realizovan je danas novim avionom tipa Embraer 190-E2, a let je obavljen na liniji Cirih – Beograd – NIŠ – Cirih.

Iz SWISS-a su ranije saopstili za Fly from Niš da su letovi uspostavljeni na zahtev putnika iz ovog dela Srbije i namenjeni su pre svega da povežu dijasporu sa rođacima i prijateljima u ovom delu Srbije.
ilustracija
(foto: FB Aerodrom Niš)

- Izlazeći u susret zahtevima putnika uprkos restrikcijama za putovanja koji su na snazi, SWISS će privremeno obnoviti letove između Niša i Ciriha tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Ovi letovi su pre svega namenjeni putnicima koji žele da posete prijatelje i rođake na kraju godine. – izjavio je PR predstavnik “SWISS”-a Michael Stief

SWISS
će pored ovog leta na istoj ruti obaviti još jedan i to 02.januara 2021.godine. Podsećamo ovom prilikom naše čitaoce  da za dodatne informacije u vezi letova, kao i kupovine avio-karata mogu posetiti zvaničan sajt ovog avio-prevoznika swiss.com .Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар