PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 15. децембар 2020.

Wizz Air obnavlja letove do Dortmunda od 17.decembra


ilustracija, (foto: FB Aerodrom Niš)

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air posle nekoliko nedelje pauze će ponovo od 17.decembra uvrstiti u svoj red letenja Dortmund. Wizz Air će tokom novogodišnjih praznika u periodu od 17.decembra do 10.januara leteti u terminu četvtak/nedelja. Nakon novogodišnjih praznika ovaj prevoznik obavljaće letove tek od 4.marta 2021.godine.

Cene karata se kreću već od 4119 dinara i mogu se kupiti preko sajta ove avio-kompanije, ali i u ovlašćenim turističkim agencijama širom Srbije, kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Niš. 

Wizz Air prema redu letenja obavljati letove ka Bazelu u period od 12. do 22.decembra. Ovaj niskotarifni avio-prevoznik prevoziće putnike i to subotom, sredom, subotom i ponedeljkom. Svoj prvi sledeći let Wizz Air planira da obnovi prema Bazelu 2.januara 2021.godine.  Očekuje se da će od 9.januara Wizz leteti 3 puta nedeljno ka Bazelu prema podacima iz rezervacionog sistema.

Wizz Air će tokom novogodišnjih praznika do Memingena leteti u periodu od 19.decembra do 9.januara leteti u terminu subota odnosno utorak. Nakon novogodišnjih praznika ovaj prevoznik obavljaće letove u redovnom terminu sreda odnosno nedelja.

Podsetimo da Wizz Air planira da letove do Beča i Malme vrati tek od 28.marta odnosno od letnjeg reda letenja ka kojima će leteti 2 puta nedeljno.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Saznajte više...

Interaktivna mapa Wizz Air-a sa informacijama o mogućnostima putovanja

Нема коментара:

Постави коментар