Пређи на главни садржај

Promene u redu letenja Wizz Air-a iz Niša tokom maja

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air, uvidom u rezervacioni sistem na sajtu, korigovao je određene polaske sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" tokom meseca maja.

Wizz Air planira da let ka Bazelu započene 30. aprila i da leti u vreme prvomajskih praznika 3. i 7. maja, a da bi nakon toga letove obustavio odnosno ponovo pokrenuo od 31. maja i tokom narednih meseci leteo dva puta nedeljno do kraja letnje sezone.

Ponovni početak letova za Malme planiran je od 1.maja ka kome će tokom ovog meseca leteti 1 nedeljno, odnosno od juna dva puta nedeljno. Wizz takođe planira i ponovno pokretanje letova ka Dortmundu ka kome će leteti tokom maja jednom nedeljno, a od juna planira letove 2 puta nedeljno. 

Beč je za sada jedina destinacija ka kojoj Wizz Air planira da poleti krajem maja odnosno 31.maja ka kome će saobraćati 2 puta nedeljno.

Mađarski niskotarifni avio-prevnoznik trenutno sa niškog aerodroma redovno obavlja avio-prevoz  ka Memingenu svake subote. U istom  danu leteće jednom nedeljno, a očekuje se da će od juna meseca ponovo saobraćati dva puta nedeljno.

Podsetimo da su karte za ove destinacije dostupne na sajtu avio-kompanije, u ovlašćenim agencijama za prodaju avio-karata kao i na šalteru za prodaju karata u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

NOVA LINIJA RYANAIR-a! Iz Niša za Stokholm Arlandu od zimske sezone

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair objavio je danas na svom sajtu do će od 31. oktobra ponovo leteti do Stokholma, ali umesto Skavste ovoga puta leteće do glavnog aerodroma Arlande.  Ryanair će obavljati ove letove svakog četvrtka i nedelje, a cene karata se kreću od 40,99€. Letove će obavljati Malta Air, deo Ryanair grupacije, avionom tipa Boing 737-800 kapaciteta 189 sedećih mesta.  Karte se mogu već sada kupiti na sajtu Ryanair-a. Podsetimo da je ova avio-kompanije već najavila dve nove linije ovog leta i to ka Beču i ka Krfu od 3. odnosno 4. jula.  Tekst: A.P. Fly from Niš

Iz Niša nikad više destinacija, cene Ryanair-ovih karata sve niže

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći evropski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair planira da skoro nakon godinu dana pauze ponovo obnovi odnosno da uspostavi nove letove sa Aerodroma Konstatin Veliki Niš nudeći svakog dana sve niže cene avio-karata ka 7 destinacija. Ryanair planira da tokom juna uspostavi letove ka Milanu odnosno Bergamu čije se karte tokom mogu naći po ceni već od 9,99€ odnosno ka Malti po ceni već od 14,99€. Svoje prve nove linije ka Beču i Krfu planira da uspostavi prvih dana jula meseca, a čije se cene karata mogu naći po ceni već od 16,99€ odnosno 27,99€. Tokom zimske sezone Ryanair planira da uspostavi ponovo letove ka Bratislavi i Berlinu odnosno aerodromu Branderburg čije se cene karata kreću već od 23,24€ odnosno 28,24€. Ryanair takođe planira obnovu saobraćaja i ka Stokholmu, ali ovoga puta ka novom aerodromu odnosno glavnom Arlanda. Cena karata ka ovoj destinaciji se kreće već od 40,99€. Podsećamo Vas ovom prilikom da su i dalje na snazi ograničenja z

Majski letovi Ryanair-a iz Niša po ceni već od 9,99€

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Putnici će od 17. maja odnosno od 18. maja ponovo moći da lete sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka Milanu Bergamu i Malti zahvaljujući najvećem niskotarifnom avio-prevozniku u Evropi Ryanair-u.  Cene karata za ove destinaije se kreće po ceni već od 9,99€. Podsetimo da Ryanair planira da od 3. jula pokrene letove i za Beč , a čija se cena karte kreće već od 37,99€.  Karte možete za sve ove destinacije kupiti na sajtu avio-kompanije, u agencijama ovlašćenim za prodaju avio-karata kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Niš.  Tekst: A.P. Fly from Niš