Пређи на главни садржај

Barcino Tours: Veliko interesovanje putnika za letove ka Antaliji

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)

Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" putnici koji planiraju odlazak na more ka nekim primorskim destinacijama na Egejskom moru moći će da posle 8 godina ponovo da lete i to ka Turskoj odnosno Antaliji od 19. juna.
ilustracija; (foto: Fly from Niš)

Kako su za portal "Fly from Niš" rekli organizatori ovih čarter letova, interesovanje za ovu destinaciju je izuzetno veliko. I da će kako stvari stoje produžiti sezonu do kraja oktobra, no to će i dalje zavisiti od aktuelne situacije sa pandemijom virusa COVID-19. 

Putnicima iz Niša se pored same Antalije nude i druge destinacije u ovoj turskoj regiji poput Kelema, Alanje, Beleka i Sidea.

Iz Niša će avion poleteti u 13:15h, odnosno iz Antalije sleteti u 17:50h. Letove će obavljati Air Serbia sa avionom tipa Erbas A319 kapaciteta 144 sedećih mesta.

Podsetimo da će pored ove letnje destinacije možete leteti i do Malte od 4. juna, do Krfa od 4. jula, a da Air Serbia planira letove do Tivta ove letnje sezone.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Saznajte više:

Barcino Tours: Od 19.juna čarter letovi za Antaliju iz Niša

Коментари

Популарни постови са овог блога

NOVA LINIJA RYANAIR-a! Iz Niša za Stokholm Arlandu od zimske sezone

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair objavio je danas na svom sajtu do će od 31. oktobra ponovo leteti do Stokholma, ali umesto Skavste ovoga puta leteće do glavnog aerodroma Arlande.  Ryanair će obavljati ove letove svakog četvrtka i nedelje, a cene karata se kreću od 40,99€. Letove će obavljati Malta Air, deo Ryanair grupacije, avionom tipa Boing 737-800 kapaciteta 189 sedećih mesta.  Karte se mogu već sada kupiti na sajtu Ryanair-a. Podsetimo da je ova avio-kompanije već najavila dve nove linije ovog leta i to ka Beču i ka Krfu od 3. odnosno 4. jula.  Tekst: A.P. Fly from Niš

Iz Niša nikad više destinacija, cene Ryanair-ovih karata sve niže

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći evropski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair planira da skoro nakon godinu dana pauze ponovo obnovi odnosno da uspostavi nove letove sa Aerodroma Konstatin Veliki Niš nudeći svakog dana sve niže cene avio-karata ka 7 destinacija. Ryanair planira da tokom juna uspostavi letove ka Milanu odnosno Bergamu čije se karte tokom mogu naći po ceni već od 9,99€ odnosno ka Malti po ceni već od 14,99€. Svoje prve nove linije ka Beču i Krfu planira da uspostavi prvih dana jula meseca, a čije se cene karata mogu naći po ceni već od 16,99€ odnosno 27,99€. Tokom zimske sezone Ryanair planira da uspostavi ponovo letove ka Bratislavi i Berlinu odnosno aerodromu Branderburg čije se cene karata kreću već od 23,24€ odnosno 28,24€. Ryanair takođe planira obnovu saobraćaja i ka Stokholmu, ali ovoga puta ka novom aerodromu odnosno glavnom Arlanda. Cena karata ka ovoj destinaciji se kreće već od 40,99€. Podsećamo Vas ovom prilikom da su i dalje na snazi ograničenja z

Majski letovi Ryanair-a iz Niša po ceni već od 9,99€

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Putnici će od 17. maja odnosno od 18. maja ponovo moći da lete sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka Milanu Bergamu i Malti zahvaljujući najvećem niskotarifnom avio-prevozniku u Evropi Ryanair-u.  Cene karata za ove destinaije se kreće po ceni već od 9,99€. Podsetimo da Ryanair planira da od 3. jula pokrene letove i za Beč , a čija se cena karte kreće već od 37,99€.  Karte možete za sve ove destinacije kupiti na sajtu avio-kompanije, u agencijama ovlašćenim za prodaju avio-karata kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Niš.  Tekst: A.P. Fly from Niš