Пређи на главни садржај

Prvi let za Antaliju rasprodat! Veliko interesovanje za čarter iz Niša

ilustracija (foto. FB Aerodrom Niš)

Putnici sa niškog aerodroma Konstantin Veliki ponovo su u prilici da posle 8 godina lete do Antalijske regije zahvaljujući turističkoj agenciji Barcino Tours koja je organizator ovih letova.
ilustracija (foto: Fly from Niš)

Iz Barcino Tours-a za portal "Fly from Niš" saopštavaju da je prvi let planiran za 19. juni već rasprodat i da vlada veliko interosovanje za letove ka Antaliji. Konačnu odluku o produžetku sezone sa Aerodroma Niš i tokom oktobra doneće krajem juna. 

Letovi se organizuju u saradnji sa nacionalnim avio-prevoznikom Air Serbia koji će leteti sa avionom tipa Erbas A319 kapaciteta 144 sedećih mesta. Avion će sa niškog aerodroma Konstantin Veliki poletati odnosno sletati na 11 dana u terminu od 13:15h. Povratak je planira za 17:50h.

Podsećamo ovom prilikom da za putovanje u Tursku postoje određena ograničenja za putovanja koja su i dalje na snazi i da putnici treba da se raspitaju u agenciji oko tih uslova.

Iz Niša inače ovog leta možete leteti ka 4 letnje destinacije i to ka Malti, Tivtu (od 15. juna), Krfu (od 4. jula) i naravno Antaliji.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

NEVEROVATNA AKCIJA RYANAIR-a! Do Malte već od 5€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Neverovatna akcija irskog niskotarifnog avio-prevoznika Ryanair-a koji svojim putnicima iz Niša na svom sajtu nudi cene karata do Malte već od 5€ . Ova 48-časovna akcija važi za rezervacije za let ka Malti tokom juna meseca . Promene za let moguće je izvršiti najkasnije 7 dana pre poletanja i to besplatno do 30. juna. Podsetimo da su prvi letovi planirani od 4. juna dva puta nedeljno i to svakog ponedeljka i petka. Ryanair planira od 19. juna let ka Milanu odnosno Bergamu, odnosno 3. jula i 4. jula ka Beču i Krfu. Od zimske sezone planira letove ka Bratislavi, Berlinu i Stokholmu odnosno Arlandi. Tekst: A.P. Fly from Niš

Niskotarifni avio-prevoznici odlažu početak pojedinih linija iz Niša

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Niskotarifni avio-prevoznici Wizz Air i Ryanair prateći aktuelnu situaciju u vezi sa ograničenjima za putovanja izazvanu pandemijom virusa COVID-19, ali i interesovanjem tržišta za određene destinacije odlučili su da pomere početak ranije najavljenih linija za određene datume u junu mesecu. Wizz Air ponovo je pomerio početak letova ka Bazelu odnosno Miluzu i Beču za 4. jun odnosno 14. jun. Sa druge strane, Ryanair pomerio je planirani početak letova za Milano odnosno Bergamo za 19. jun.  Podsetimo da trenutno sa niškog aerodroma Konstantin Veliki trenutno saobraćaju dve avio-kompanije i to Air Serbia ka Frankfurt Hanu i Wizz Air ka Malmeu, Dortmundu i Memingenu. Tokom juna i jula meseca očekuje se da i Ryanair pokrene svoje letove ka Malti, Milanu odnosno Bergamu, Beču i Krfu. Air Serbia će od 12. juna ponovo leteti za Tivat, a u saradnji sa Barcino Tours-om imati čarter letove za Antaliju od 19. juna. Očekuje se srspki nacionalni avio-prevoznik uspo

Veliki popusti danas i sutra kod niskotarifnih avio-kompanija za letove iz Niša!

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Oba niskotarifna avio-prevoznika koja obavljaju redovan saobraćaj sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš danas i sutra nude velike popuste za letove tokom ove letnje sezone. Wizz Air u naredna dva dana nudi popust od 30% na izabrane letove dostupne na wizzair.com i mobilnoj aplikaciji za period putovanja do 31.10.2021. Popust od 30% primenjuje se na cenu karte – administrativna naknada nije uključena. Wizz Air takođe nudi popust od 30% na uslugu WIZZ Flex kupljenu preko wizzair.com ili u WIZZ mobilnoj aplikaciji zajedno sa osnovnom cenom karte po letu i po putniku. Popust od 30% primenjuje se samo na izabrane letove dostupne na wizzair.com i u mobilnoj aplikaciji. Promocija ne važi za grupne rezervacije niti rezervacije kupljene uz WIZZ GO ili WIZZ Plus paket. Kupovinom usluge WIZZ Flex tokom promotivnog perioda 2 u skladu sa prethodno navedenim potvrđujete i prihvatate prethodno navedene uslove i Wizz Flex odredbe i uslove. Promocije ne važe za