Пређи на главни садржај

Wizz Air obnovio sve destinacije sa Aerodroma Niš

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air prošle nedelje obnovio je letove do Beča i tako posle godinu dana obnovio zapravo svih 5 destinacija ka kojima leti iz Niša.

Putnici su tako u prilici da sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" lete ka Bazelu odnosno Miluzu, Beču, Memingenu, Dortmundu i Malmeu.  Letovi se ka svim destinacijima obavlju redovno i to dva puta nedeljno prema redu letenja. 

Cene karata se kreću već od 1759 dinara za Beč (tokom jula), od 2349 dinara za Malme (tokom jula), od 4119 dinara za Memingen (tokom jula), od 4119 dinara za Dortmund (tokom jula), od 4119 dinara za Bazel odnosno Miluz (tokom jula).

Wizz Air će inače uvesti i dodatne letove za Bazel tokom jula meseca, i na taj način ponuditi čak 3 leta nedeljno iz Niša.

Podsećamo naše čitaoce da je Srbija od 18. juna stavljena na zelenu listu zemalja čiji državljani mogu i turistički da putuju ka EU. NAPOMENA: Svaka država, iako članica EU, zadržava pravo ograničenja za putovanja koja se odnose na COVID-19.  Takođe napominjemo da se detaljno inforamišete na sajtu avio-kompanije u vezi putovanja u državu koju planirate da putujete. 


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

VELIKA AKCIJA RYANAIR! 3 destinacije iz Niša po ceni već od 5 evra

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Neverovatna akcija irskog niskotarifnog avio-prevoznika Ryanair-a koji svojim putnicima iz Niša na svom  sajtu  nudi cene karata  do Krfa, Beča i Malte već od 5€ . Ova 24-časovna akcija važi za rezervacije za letove tokom jula meseca . Promene za let moguće je izvršiti najkasnije 7 dana pre poletanja i to besplatno do 30. juna. Podsetimo da do Malte možete leteti svakog ponedeljka i petka (za sada bez turističkih putovanja).  Ryanair će od 4. jula pokrenuti letove z a Krf . Ryanair planira da od 17. jula pokrene letove i za Beč, a od 3. avgusta letove i ka Milanu Bergamu. NAPOMENA :  Podsećamo sve naše čitaoce da se još jednom informišu oko uslova putovanja za ulazak u zemlju koju planiraju da lete  preko sajta avio-kompanije  ili  IATA Travel centra , kako ne bi bili odbijeni sa leta ukolko nemaju traženu dokumentaciju. Tekst: A.P. Fly from Niš

NEVEROVATNA AKCIJA RYANAIR-a! KARTA 1+1 GRATIS

ilustracija (Foto: FB Aerodrom Niš) Još jedna neverovatna akcija irskog niskotarifnog avio-prevoznika Ryanair-a koji svojim putnicima iz Niša na svom  sajtu  nudi karte po ceni već od 16,99€ po sistemu 1+1 GRATIS . AKCIJA VAŽI SAMO ZA LETOVE U JULU MESECU. Ova 24-časovna akcija važi za rezervacije za letove tokom jula meseca i primenjuje se na letove iz Niša ka Malti, Beču i Krfu . Podsetimo da do Malte možete leteti svakog ponedeljka i petka (za sada bez turističkih putovanja) odnosno ka Krfu svake srede i nedelje. Ryanair planira da od 17. jula pokrene letove i za Beč, a od 3. avgusta letove i ka Milanu Bergamu. NAPOMENA :  Podsećamo sve naše čitaoce da se još jednom informišu oko uslova putovanja za ulazak u zemlju koju planiraju da lete  preko sajta avio-kompanije  ili  IATA Travel centra , kako ne bi bili odbijeni sa leta ukolko nemaju traženu dokumentaciju. Tekst: A.P. Fly from Niš

Do Krfa nikad bliže, za sat vremena se od sutra stiže

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair će sutra po prvi put iz Niša započeti letove do Krfa, svojoj prvoj primorskoj destinaciji. Ka ovoj destinaciji do kraja letnjeg reda letenja leteće svake srede i nedelje. Let između Niša i Krfa traje oko sat vremena što je izuzetno značajno s obzirom na činjenicu da bi kolima to bilo više od 9 sati vožnje, ali samim tim dodatno se štedi na ostalim troškovima putovanja (gorivo, putarine, trajekt i dr). Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair nudi na svom sajtu izuzetno niske cene karata do Krfa za određene polaske iz Niša tokom letnje sezone po ceni već od 14,99€. Iz Niša će polasci tokom jula sredom biti u 08:50h, odnosno sletanja iz Krfa planirana su u 08:25h. Od avgusta avioni Ryanair-a će iz Niša sredom poletati u 12:10h odnosno dolaziti sa Krfa oko 11:45h. Nedeljom će iz Niša poletati u 16:40h, odnosno iz Krfa će da sletati u 16:00h. NAPOMENA : Podsećamo sve naše čitaoce da se još jednom inf