Пређи на главни садржај

MORE - zove Vas! Letite direktno iz Niša ka Grčkoj, Crnoj Gori, Malti, Turskoj i Egiptu

ilustracija (foto: stux, pixabay.com)

Ekstremno visoke temperature ovog leta pravi su razlog zašto treba sa Aerodroma Niš iskoristiti neki od direktnih letova  ka primorskim destinacijima. Ove godine u ponudi se nalazi do sada najveći izbor destinacija do kojih možete stići po vrlo povoljni cenama.

Ryanair - tokom ove letnje sezone u svojoj ponudi nudi Maltu i Krf kao letnje turističke destinacije gde možete uživati pored mora i stići za jako kratko vreme, a da imate osećaj takav da sam let ne osetite (svega 40 minuta let traje let do Krfa).

Grčko ostrvo Krf
pravi je izbor za sve one koju žele da za male pare odsedaju na jednom od popularnih grčkih ostvra i prosto uživa. Krf ukoliko niste baš ljubitelj kupanja zahvaljući dobrim konekcijama iz Niša možete obići i turistički i obići mnogo grčke, ali i srpske znamenitosti koje se kriju na nekadašnjem ostrvu spasa. Saznajte više.

Malta - izuzetno popularna turistička destinacija koja tokom cele godine vas poziva da je posetite i obiđete ovo zanimljivo i pomalo mistično ostrvo. Saznajte više.

Air Serbia - ova letnja sezona je u znaku Atine i Tivta i veoma popularnih turističkih destinacija koje su organizaciji turističkih agencija Barcino Tours i Filip Travel.

Atina - izuzetno popularna turistička destinacija koja vas ove godine po prvi put zove da je obiđete i saznate više o Grčkoj. Saznajte više.

Tivat - tradicionalna destinacija to koje i ovog leta možete za samo 40-tak minuta leta stići direktno iz Niša.  Pored Tivta, možete odsesti i u nekim drugim popularnim gradovima poput Herceg Novog, Kotora, Perasta, Budve, Ulcinja, Bara i drugih. Saznajte više.

Antalija (Barcino Tours i Filip Travel) - je jedan od najposećenijih gradova Turske. Dugačke peščane plaže i veliki turistički kompleksi su jedan od razloga zašto mnogi biraju bas ovo letovalište za svoj odmor.Saznajte više (Barcino Tours / Filip Travel).

Alanja (Barcino Tours) - je jedna od najlepših destinacija u Turskoj. Ovo veliko i popularno letovalište se nalazi na obali Sredozemnog mora na jugistočnoj strani Turske obale. Aerodrom Gazipaša se nalazi na samo par minuta od centra i plaža u Alanji.  Saznajte više.

Kako kažu u Barcino Tours-u ovaj aerodrom omogućava da se sa ovog aerodroma brže stigne nego ranije(4 do 5 sati vožnje autobusom iz Antalije) do Alanje ili Sidea. Hoteli i smeštajni kapaciteti u Alanjskoj regiji su dosta povoljniji nego oni u Lari ili Kemeru. Ova destinacija je dosta jednostavnija za porodice sa malom decom i sve one koji žele hotel u blizini aerodroma. Saznajte više.

Hurgada (Barcino Tours)- jedinstvena destinacija gde možete uživati na predivnim plažama, u čistom i toplom Crvenom moru, u šopingu, mnogobrojnim izletima i egipatskoj tradicionalnoj hrani. Prostire se na 80 km obale Crvenog mora, a podeljena je na Sakalu, El Dahar i El Memshu, uz još tri nova turistička centra – Sahl Hasheesh, Makadi Bay i Soma Bay. Saznajte više.


Ukoliko pak niste ljubitelj mora i primorskih destiancija, Aerodrom Konstantin Veliki Niš u svojoj raznovrsnoj ponudi nudi i gradove Evrope poput Milana Bergama, Beča, Stokholma, Dortmunda i drugih. Saznajte više.


 

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23