PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 03. новембар 2017.

Jedan let delio aerodrom Niš od novog mesečnog rekorda

Sve više putnika leti sa aerodroma Niš (foto: Fly from Niš)
Niški aerodrom za malo da ostvari rekordni rezultat u poslednjem mesecu letnjeg reda letenja, pošto je u oktobru letelo približan broj putnika kao kada je ostvaren rekordni mesec u julu.

Prema najnovijim podacima koji su objavljeni na sajtu aerodroma "Konstantin Veliki" skoro 32.000 putnika (31.973)  je letelo tokom oktobra što je prestavlja jedan od najboljih rezultata posmatrajući statistiku po mesecima u ovoj godini.  Vredi podsetiti da je jul mesec bio rekordan po broju putnika kada je sa njega letelo 32.262 putnika.

Takođe, treba pomenuti da je aerodrom bio u Evropskim okvirima, a prema izveštaju ACI Europe, u junu mesecu zabeležio rekordni rast od svih aerodroma u Evropi, gde je u Grupi 4 (aerodromi ispod 5 miliona putnika godišnje) bio na prvom mestu.

Predviđanja rukovodstva aerodroma blizu su ispunjavanja zadatog cilja koji su postavili na početku godinu kada je rečeno da će na kraju godine biti ostvaren rezultat oko 330.000 prevezenih putnika. Do sada zaključno sa 31.oktobrom sa niškog aerodroma letelo je 274.310 putnika.

Inače, putnici sa niškog aerodroma širom Evrope, pa i sveta, i to do Bazela, Bratislava, Berlina, Bergama, Dortmunda, Weeza, Ajndhovena, Malmea, Memmingena, Stokholma i Ciriha.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар