PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 27. новембар 2017.

Wizz Air ukida let do Ajndhovena i povećava broj letova ka drugim destinacijama

ilustracija;  (foto: Matija Stojanović)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik odlučio je da obustavi dalje letove između Niša i Ajndhovena od naredne letnje sezone, iako su karte za ovaj period ranije pustili u prodaju o čemu smo već izveštavali.

Kako za portal "Fly from Niš" kažu u ovoj avio-kompaniji linija se ukida 21.marta 2018.godine kako bi se optimizovale sve postojeće linije u Srbiji. Iz Wizz Air saopštavaju da će dane koje su planirali za let do Ajndhovena iskoristiti da pojačaju druge destinacije na kojima je veća potražnja iz ili za Niš.
- U avio-saobraćaju je uobičajena praksa da se broj letova menja u skladu sa sezonama i sa rezultatima rada određene linije. Wizz Air redovno prati rezultate rada svojih linija kako bi održao najniže moguće cene na svojim najpopularnijim rutama. Linija od Niša do Ajndhovena će biti obustavljena nakon 21. marta 2018. kako bi mreža linija iz Srbije bila optimizovana. Kako uvek istražujemo nove mogućnosti kojima bismo najbolje odgovorili na zahteve naših putnika, ovaj dodatni kapacitet biće dodeljen našim drugim linijama sa većom tražnjom.- kažu u Wizz Air-u za "Fly from Niš"
Putnici koji su planirali da posete Holandiju tokom letnje 2018.godine i kupili karte biće ponuđeno nekoliko opcija.
- Putnicima koji imaju rezervacije za letove na ovoj liniji nakon 21. marta o promeni će biti obavešteni na vreme i biće im ponuđeni alternativni letovi ili potpuni povraćaj novca uz mogućnost da povraćaj iskoriste tako da umesto celog novčanog iznosa dobiju kredit za kupovinu aviokarata za naše letove u vrednosti od 120% od originalnog iznosa. - poručuju iz ove avio-kompanije.
Na pitanje portala "Fly from Niš" da li planiraju uskoro otvaranja nekih novih linija i eventualno baze, kažu da ne bi želeli da spekulišu o budućem razvoju letova iz Niša, ali da su u potpunosti posvećeni i da ostaju na aerodromu sa ostale četiri linije.

Podsetimo da će Wizz Air tokom naredne letnje sezone leteti ka Bazelu, Dortmundu, Malmeu i Memingenu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

7 коментара:

 1. Одговори
  1. Poštovani,
   O tome smo pisali prošle nedelje, te pogledajte na portalu.
   Srdačan pozdrav.

   Избриши
 2. Zdravo. Dal ce biti letova Nis-Kipar? Ima nas dosta ovde koji bi putovali tom linijom bar 3 do 5 puta godisnje.. za sad ima samo za Bg :(

  ОдговориИзбриши
 3. Шта се дешава са линијом Ниш-Москва?

  По свему судећи неко још увек кочи потписивање уговора, не знам да ли је то Београд или Москва, али још је руски амбасадор говорио о тој линији за септембар ове године и на крају ништа.

  ОдговориИзбриши
 4. Dobra fora ovo sa "povećava broj letova ka drugim destinacijama"... Ka kojim drugim destinacijama?

  ОдговориИзбриши
 5. Ovako se hvale kako imamo neviđene gužve , pune avione ...sve krcato ,puno ...obaramo rekorde...a evo ukidanje linije...prvo je odustala jedna avio kompanija da leti iz Ciriha do Niša a onda ukidanje linije ...

  ОдговориИзбриши