PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 23. новембар 2017.

Montenegro Airlines: Razmatramo uspostavljanje avio-linije do Tivta

ilustracija; (foto arhiva Aerodrom Niš)
Crnogorski nacionalni avio-prevoznik "Montenegro Airlines" razmatra mogućnost pokretanja da naredne godine tokom letnje sezone uspostavi avio-liniju između Tivta i Niša.

U ovoj avio-kompaniji za portal "Fly from Niš" kažu da kontinuirano rade unapređenju njihove mreže linija iz Crne Gore, te da za narednu letnju sezonu planiraju povećaju broj rotacija na postojećim linijama i da pokreću dve nove linije ka Nemačkoj. Kako kažu za sada još uvek nisu doneli konačnu odluku o pokretanju linije do Tivta, ali je razmatraju.
- Za narednu ljetnju sezonu prije svega planiramo povećanje broja rotacija prema postojećim destinacijama, otvaramo dvije nove redovne linije prema njemačkom tržištu i to prema Lajpcigu i Minhenu. Svakako, razmatramo mogućnost da se naredne godine uspostave letovi Tivat – Niš - Tivat, ali još uvijek nije donešena konačna odluka. - kažu u "Montenegro Airlines"-u za portal "Fly from Niš"
1972. (foto: delcampe.net)
Podsetimo da je crnogorski poslednji put do Tivta leteo tokom 2009.godine, a da je poslednji let na liniji Niš - Podgorica obavio oktobra 2013.godine kada su odlučili da zbog ukidanja subvencija od strane grada obustave dalje letove sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Inače prvi let između Niša i Tivta je uspostavljen još davne 1972.godine kada je putnike prevozio "Jugoslovenski Aerotransport" (JAT) o čemu svedoći i razglednica povodom uspostavljanja tog prvog leta.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

  1. YESSSSSSSSSSSSSSSSS.!!!!! BRAVO !! <3 MOZE I OD 1-og JunA...volim vas 11! xxx

    ОдговориИзбриши
  2. yesssssssssss..!1 bRAVO....ALI JE BOLJE OD 1. _OG JUNA.....20-i JE KASNO...Volim vas

    ОдговориИзбриши
  3. Nije greška ubaciti i BG - NI - BG ;) Ili Ljubljana - Nis - LJubljana

    ОдговориИзбриши