Пређи на главни садржај

Montenegro Airlines: Razmatramo uspostavljanje avio-linije do Tivta

ilustracija; (foto arhiva Aerodrom Niš)
Crnogorski nacionalni avio-prevoznik "Montenegro Airlines" razmatra mogućnost pokretanja da naredne godine tokom letnje sezone uspostavi avio-liniju između Tivta i Niša.

U ovoj avio-kompaniji za portal "Fly from Niš" kažu da kontinuirano rade unapređenju njihove mreže linija iz Crne Gore, te da za narednu letnju sezonu planiraju povećaju broj rotacija na postojećim linijama i da pokreću dve nove linije ka Nemačkoj. Kako kažu za sada još uvek nisu doneli konačnu odluku o pokretanju linije do Tivta, ali je razmatraju.
- Za narednu ljetnju sezonu prije svega planiramo povećanje broja rotacija prema postojećim destinacijama, otvaramo dvije nove redovne linije prema njemačkom tržištu i to prema Lajpcigu i Minhenu. Svakako, razmatramo mogućnost da se naredne godine uspostave letovi Tivat – Niš - Tivat, ali još uvijek nije donešena konačna odluka. - kažu u "Montenegro Airlines"-u za portal "Fly from Niš"
1972. (foto: delcampe.net)
Podsetimo da je crnogorski poslednji put do Tivta leteo tokom 2009.godine, a da je poslednji let na liniji Niš - Podgorica obavio oktobra 2013.godine kada su odlučili da zbog ukidanja subvencija od strane grada obustave dalje letove sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Inače prvi let između Niša i Tivta je uspostavljen još davne 1972.godine kada je putnike prevozio "Jugoslovenski Aerotransport" (JAT) o čemu svedoći i razglednica povodom uspostavljanja tog prvog leta.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

  1. YESSSSSSSSSSSSSSSSS.!!!!! BRAVO !! <3 MOZE I OD 1-og JunA...volim vas 11! xxx

    ОдговориИзбриши
  2. yesssssssssss..!1 bRAVO....ALI JE BOLJE OD 1. _OG JUNA.....20-i JE KASNO...Volim vas

    ОдговориИзбриши
  3. Nije greška ubaciti i BG - NI - BG ;) Ili Ljubljana - Nis - LJubljana

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Prvi let ka Stokholmu već od 9,99€

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair će za malo više od mesec i po dana pokrenuti ponovo letove do Stokholma, ali ovoga puta letova će biti ka glavnom aerodromu Arlandi (umesto Skavste kao prethodnih godina). Prvi let se planira da bude uspostavljen pred sam kraj letnje sezone odnosno 28. oktobra. Ryanair će kao i ranijih godina leteti svakog četvrtka i nedelje. Cene karata se kreću već od 9,99€ i to za prvi let planiran 28.oktobra . Karte možete kupiti preko sajta Ryanair -a, kod ovlašćenih agencija za prodaju avio-karata kao i na šalteru za prodaju karata u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Letovi će i četvrtkom i nedeljom biti obavljani u prepodnevnom terminu 12:40h sletanje iz Stokholma Arlanda odnosno 13:05h poletanje iz Niša. Podsećamo Vas ovom prilikom da trenutno sa Aerodroma Niš možete leteti sa ovim avio-prevoznikom ka Malti, Beču, Krfu i Milanu odnosno Bergamu. NAPOMENA : Podsećamo sve naše čitaoce

Niskotarifni avio-prevoznici nude niže cene karata pred kraj letnje sezone

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznici koji obavljaju letove sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš nude niže cene karata na svojim sajtovima za letove do kraja letnje sezone. Wizz Air ka 5 destinacija iz Niša nudi popust od 20% za sve putnike.  Ryanair tokom septembra i oktobra nudi snižene cene avio-karata na svojim letovima iz Niša već od 14,99 evra (određeni letovi se kreću i po ceni već od 4,99€). Iskoristite priliku i leteti do kraja letnje sezone ka nekoj od 8 destinacija sa Aerodroma Konstantin Veliki širom Evrope (Malta, Krf, Milano Bergamo, Beč, Memingen, Malme, Bazel Miluz, Dortmund). NAPOMENA : Podsećamo sve naše čitaoce da se još jednom informišu oko uslova putovanja za ulazak EU preko sajta avio-kompanije ili IATA Travel centra , kako ne bi bili odbijeni sa leta ukolko nemaju traženu dokumentaciju. Tekst: A.P. Fly from Niš

Čarter letovi juče uspešno završeni. Najavljeni novi za narednu letnju sezonu

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Sinoćnim sletanjem aviona Air Serbia iz Antalije i iskracavanjem poslednjih putnika u ovoj sezoni na Aerodromu Konstantin Veliki Niš završeni su vrlo uspešno realizovani čarter letovi u ogranizaciji turističke agencije "Barcino Tours". Iz turističke agencije koja je je organizovala ovogodišnje čarter letove, prve posle 8 godina, kažu da su veoma zadovoljni realizovanim da su im avioni bili popunjeni do poslednjeg sedišta i to naročito u jeku letnje sezone. U "Barcino Tours"-u u izjavi za portal "Fly from Niš" ističu da uveliko prave planove za novu turu čarter letova sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš od leta 2022.godine. Oni se nadaju da će se u ponudi naći i druge destinacije pored Antalijske regije, te da su pregovori sa avio-prevoznicima u toku.  Podsetimo da je tokom ove letnje sezone bilo u ponudi sa Aerodroma Niš čak 4 primorske destinacije. Pored Antalije i Tivta koje su završene, do kraja oktobra i dalje su aktu