PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 30. новембар 2017.

Prestižna nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljena Aerodromu Niš

ilustracija (foto: Marko Stojković, Fly from Niš)
(foto: nis-airport.com)
Prepoznajući izuzetne rezultate koje ostvaruje javno preduzeće za aerodromske usluge, Aerodrom "Konstantin Veliki" dobio je priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" koje dodeljuje Media Invent iz Novog sada za najbolje poslovne rezultate koje je ove godine ostvario u javnom sektoru.

Direktor niškog aerodroma "Konstantin Veliki" rekao je novinarima da je svaka nagrada za postignut određeni trud i rad veoma značajna.
- Od 2015.godine aerodrom stvarno napreduje velikim koracima ka vrhu. Opsluživanje 300.000 putnika za nas predstavlja veliki uspeh, sobzirom da u 2014.godini nije bilo letova. - istakao je Đurđanović,i dodao da u narednim godinama ne treba očekivati ovako veliki rast, ali neki kontinuirani rast između 10% do 20%.
Đurđanović je takođe izjavio da je da uspeh jednog preduzeća potreban stručan menadžment, licencirani radnici koji žele da rade i uspeju, kao i podrška grada.

Podsetimo da je plan rukovodstva aerodroma da na kraju godine leti oko 330.000 putnika. Inače trenutno sa niškog aerodroma možete leteti sa nekom od 4 avio-kompanije ka 11 destinacija širom Evrope.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар