PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 31. децембар 2017.

Još jedna uspešna godina za nama

Informacija više o letovima iz Niša i u 2018.godini
ilustracija; (foto: Marko Stojković, Fly from Niš)
Portal Fly from Niš 4.godinu za redom završava sa veoma dobrim rezultatima kako na planu informisanja građana o letovima sa aerodroma "Konstantin Veliki", tako i na području šire promocije našeg rada, ali i samog aerodroma.

Sumirajući rezultate u 2017.godini možemo da kažemo da je ovo bila još jedna uspešna godina za nama. Uz rekordnu čitanost, samo takom jednog meseca od preko 220.000 poseta, ali i povećenje ukupnih broja poseta od preko 227% ili preko 2 miliona 732 hiljade poseta. Naše društvene mreže  takođe imaju odlične rezultate po pitanju praćenja i novih članova, te Vas ovom prilikom, ukoliko to dosad niste, da nas zapratite na nekoj od naših društvenih mreža (facebook, instagram, twitter, youtube) @flyfromnis . Jedan veliki iskorak smo napravili tokom ove godine kada smo zahvaljujući podršci Turističke organizacije Niš i švajcarskog nacionalnog avio-prevoznika SWISS organizovali na sajmu turizma u Nišu veoma vrednu nagradnu igru gde smo dodelili između ostalog i dva vaučera za let za Cirih.

U godini jubileja, a to je 5 godina postojanja portala Fly from Niš, za naše čitaoce tokom godine pripremamo mnogobrojna iznenađenja, za koje verujemo da ćemo Vas podstaći da još više letite iz Niša kao naše jedine veze sa svetom. U ime portala Fly from Niš čestitamo Vam Novu 2018.godinu.

TOP 5 NAJČITANIJIH TEKSTOVA U 2017.GODINI
 1. Stokholm nova destinacija Ryanair-a iz Niša
 2. [SLIKA DANA] Novak Đoković sleteo danas na niški aerodrom
 3. SWISS od aprila 2017. pokreće liniju do Ciriha!
 4. [VIDEO] Ryanair uskoro najavljuje nove linije iz Niša
 5. Aerodrom Niš drugi u Evropi po rastu broja putnika
TOP 5 DRŽAVA SA NAJVIŠE POSETA
 1. SRBIJA
 2. Nemačka
 3. Švajcarska
 4. Švedska
 5. Norveška

Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар:

 1. Vreme je da kupite ozbiljan sajt, sa tolikom posetom lako ćete vam se vratiti uloženo kroz reklame.

  ОдговориИзбриши