PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 01. децембар 2017.

Ryanair: Putnicima za Wizz Air-a za Ajndhoven nudimo karte od 9,99€ do Diseldorfa

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Niskotarifna avio-kompanija Ryanair rešila je da na neki način "spasi" one putnike koji su planirali tokom naredne letnje sezone da Wizz Air-om lete do Ajndhovena nakon što je ova avio-kompanija otkazala tu liniju nudeći povoljne cene avio-karata već od 9,99€ do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze koji je u neposrednoj blizini granice sa Holandijom i samog Ajndhovena.

Ana Dimu iz Ryanair-a poručuje da ovako niske cene odu vrlo brzo, kao što je i slučaj sa letovima Wizz Air-a na letu između Niša i Ajndhovena.
- Putnici Ryanair mogu da nastave da uživaju u izuzetno niskim cenama avio-karata iz i do Niša, pa smo tako rešili da "spasilačke" cene avio-karata  na letovima do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze kako bi pomogli putnicima koji su razmisljali da lete Wizz Air-om do Ajndhovena koji je u neposrednoj blizini. - kažu u Ryanair-u.
Ova akcija traje do utorka 5.decembra u ponoć i važi za period putovanja tokom marta odnosno aprila naredne godine. Karte možete kupiti preko sajta Ryanair-a, kod bilo kojih turističkih agencija ovlašćenih za prodaju avio-karata širom Srbije i u holu terminala aerodroma "Konstantin Veliki".

Podsetimo ovom prilikom da pored Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze, Ryanair-om možete leteti i do Stokholma (Skavsta), Berlina, Bratislave i Milana odnosno aerodroma Bergamo.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар