PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 05. новембар 2018.

Letite Ryanair-om u četvrtak? Čekirajte se onlajn sutra!

ilustracija; (foto: Ryanair, Fly from Niš)
Zvanični sajt i mobilna aplikacija irskog niskotarifnog avio-prevoznika Ryanair tokom srede i četvrtka neće biti dostupne za putnike zbog radova na unapređenju usluge. 

Iz Ryanair-a apeluju na svoje putnike, ukoliko imaju let u sredu ili četvrtak, da se čekiraju onlajn tokom sutrašnjeg dana odnosno 6.novembra.
- Kao deo našeg tekućeg digitalnog razvoja, zatvorićemo veb stranicu radi održavanja i nadogradnje na 12 sati, od 18:00h u sredu, 7. novembra, do 6:00h u četvrtak, 8. novembra. Tokom ovog perioda, onlajn prijave neće biti dostupne.

Rezervacije za let i modifikacije takođe neće biti dostupni tokom ovog perioda. Korisnici koji putuju u sredu ili četvrtak treba da se prijave za svoj let u utorak, 6. novembra. Iskreno se izvinjavamo zbog neugodnosti uzrokovanih ovom nadogradnjom, što će dodatno poboljšati ryanair.com. - stoji u saopštenju ovog niskotarifnog avio-prevoznika
Ovom prilikom još jednom podsećamo putnike iz Niša koji lete u četvtak za Berlin ili Diseldorf da poslušaju apel avio-kompanije Ryanair i besplatno izvrše čekiranje putem sajta ovog avio-prevoznika, kako bi izbegli dodatna plaćanja na Aerodromu Niš.

Iz Ryanair-a još jednom apeluju na sve putnike da dođu minimum 2 sata pre očekivanog vremena poletanja, a koji imaju čekirani prtljag, na aerodrom kako bi na vreme obavili sve neophodne procedure vezane za njih let.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар