PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 04. децембар 2018.

Do Stokholma narednog leta ponedeljkom i četvrtkom

ilustracija (foto: Aerodrom Konstantin Veliki Niš)
Najveći niskotarifni avio-prevoznik nastaviće da leti ka Stokholmu i tokom naredne letnje sezone u nešto izmenjenom redu letenja. Umesto dosadnje prakse kada je tokom leta leteo četvrtkom i nedeljom, od naredne letnje sezone leteće svakog ponedeljka i četvrtka.

Cene karata su dostupne na sajtu Rynaair-a i kreću se za letove iz Niša ponedeljkom po ceni već od 40 evra odnosno iz Stokholma po ceni već od 37 evra dok su cene karata za letove petkom već od 33 evra odnosno iz Stokholma 18 evra.  Svakako za očekivati je pad cena karata u narednom periodu.

Ponedeljkom će let iz Stokholma obavljati u terminu 19:10h(sletanje) odnosno iz Niša u 19:35h(poletanje), dok će četvrtkom avion iz Stokholma na Aerodrom Niš obavljati u terminu 19:45h(sletanje) odnosno iz Niša u 20:10h(poletanje).

Podsetimo da će Ryanair nastaviti da leti i ka ostalim svojim destinacima tokom letnje sezone i to ka Milanu odnosno aerodromu Bergamu, Berlinu i Bratislavi. Karte za sve ove destinacije pored zvaničnog sajta avio-kompanije možete kupiti i na Aerodromu "Konstantin Veliki" kao i kod turističkih agencija širom Srbije.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар