PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 19. јул 2020.

Let za Bazel prvi put realizovan sa srpskom posadom iz baze u Beogradu

ilustracija; (foto: Wizz Air)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air prvi put je još od 2015.godine od kako leti iz Niša uspeo da kroz operativno planiranje realizuje let sa srpskom posadom iz svoje baze na Aerodromu Beograd.

Iako je ranije bilo od Wizz Air-a najavljeno da će letove do Malmea obavljati srpska posada, to se za sada nije desilo, prvi let je ipak realizovan na drugoj ruti i to Beograd - Bazel - NIŠ - Bazel - Beograd. Podsetimo da su putnici do sada na letovima iz Bazela bili opsluženi avionima Wizz Air-a iz baze u Skoplju.

Iako se uvidom na popularnom sajtu za praćenje letova flightradar24.com, može naći da većina letova koje obavljaju niskotarifni avio-prevoznici iz Niša obavljaju iz baza širom Evrope (Litvanija, Poljska, Bugarska, Rumunija i drugi), posade se trude da putnicima iz Niša ka destinacijama ka kojima putuju učine putovanja što prijatnija pričajući i na srpskom jeziku.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

-------------------------
Let za Bazel realizovan tek narednog dana

Prema informacijama objavljenim na zvaničnom tviter nalogu Aerodroma Niš, let Wizz Air-a iz Bazela realizovan je tek narednog dana u jutarnjim časovima. Avion je po redu letenja treba da poleti u petak u 18:30h, međutim kako je iz tehničkih razloga kasnio, a i samo radno vreme Aerodroma Bazel se bližilo zatvaranju, let je morao biti pomeren za sledeći dan.-------------------------


Нема коментара:

Постави коментар