PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 01. јул 2020.

Malta - omiljena destinacija južne Srbije od 3.avgusta ponovo sa Aerodroma Niš

ilustracija, (foto: FB Aerodrom Niš)

Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair ponovo će u svoj red letenja, a nakon pauze prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19, od 3.avgusta poleteti sa Aerodroma Niš ka Malti.

Mala ostrvska država koja se nalazi na arhipelagu koji čini šest osrtva na jugu Sredozemnog mora. Geografski, puno je bliža Africi čijoj tektonskoj ploči i pripada ali je geopolitički Malta deo Evrope i clanica EU. Valeta glavni grad Malte se nalazi na malenom poluostrvu okružena sa dva zaliva .

Ova ostrvska država poslednjih godina poprište je mnogobrojne srpske dijaspore, ali i izuzetno popularna turistička destinacija. Ryanair leteti svakog ponedeljka i petka direktno sa Aerodroma Konstantin Veliki. Cena karte za ovu destinaciju se kreće već od 23,98€ i mogu se kupiti preko sajta Ryanair-a.

Podsetimo da će pored letova za Maltu, od 2.avgusta Ryanair leteti i ka Berlinu i to svakog četvrtka i nedelje. Ova avio-kompanija za sada ne planira pokretanje letova ka Bratislavi i Milanu odnosno aerodromu Bergamo tokom letnje sezone.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар