PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 16. јул 2020.

Air Serbia: Veliki rast prodaje avio-karata putem interneta


ilustracija (foto: airserbia.com)
Tokom juna je zabeležen rast onlajn prodaje avio-karata na 34 odsto od ukupnog broja prodatih karata, odnosno za 9 procentnih poena u odnosu na isti period prošle godine. Procenjuje se da je usled pandemije korona virusa i važnosti održavanja fizičke distance došlo do promene navika putnika, pa je tako, umesto svakog petog, karte putem interneta kupio svaki treći putnik Air Serbia-e.
- Trend rasta onlajn prodaje uopšte ne iznenađuje, imajući u vidu da je reč o modelu kupovine koji je dostupan 24 časa dnevno sedam dana u nedelji i to potpuno beskontaktno i bezbedno što, u vreme pandemije korona virusa, predstavlja značajnu prednost. Air Serbia ubrzano sprovodi inovaciju i digitalizaciju svog poslovanja, u cilju unapređenja efikasnosti i kvaliteta usluge. Zadovoljstvo mi je što mogu da najavim da naše putnike već tokom ove nedelje očekuje jedno lepo iznenađenje, upravo u oblasti digitalizacije. - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia-e.
Registracijom ličnog profila na sajtu Air Serbia-e putnici mogu da uštede kupujući karte po sniženim cenama. Tokom prva dva meseca 2020. godine, broj putnika koji je otvorio svoj lični profil na sajtu srpske nacionalne avio-kompanije povećan je za čak 156 odsto, u odnosu na isti period prošle godine. Pored većeg nivoa komfora i bezbednosti, kupovina avio-karata putem sajta Air Serbia-e putnicima pruža garanciju najniže cene, ali i mogućnost da putem i-mejla ili SMS-a budu direktno obavešteni ukoliko dođe do bilo kakve promene u redu letenja.

Tekst/Foto: Air Serbia
Saznajte više... 
Od sada i putnici iz Niša mogu da se čekiraju na let preko sajta Air Serbia

Нема коментара:

Постави коментар