PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 01. јул 2020.

Od zimske sezone Ryanair poleće sa berlinskog Aerodroma Branderburg

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš)

Od zimske sezone avioni avio-kompanije Ryanair sletaće na novi berlinski Aerodrom Branderburg. Ranije smo pisali da će aerodrom Šonefeld koji je trenutno aktivan promeniti naziv krajem oktobra u Terminal 5 u okviru kompleksa koji obuhvata aerodrom Branderburg.

Ova promena imena samog aerodroma uslediće kao posledica konačnog otvaranja novog aerodroma Branderburg koji se nalazi u neposrednoj blizini Šonenfelda i koji će postati glavni berlinski aerodrom sa kapacitot od 28 miliona putnika na godišnjem nivou.

Aerodrom Branderburg Willy Brant zvanično je trebalo da bude otvoren još pre 9 godina, no to se prologiralo sve do sada, kada će krajem oktobra biti svečano otvoren. Radovi na ovom aerodromu su u konačnoj fazi realizacije, pa će zajedno sa postojećim aerodromom Šonefeld (budući Terminal 5) činiti jednu celinu.

Ubrzo nakon otvaranja Branderburškog aerodroma, drugi aerodrom Tegel biće zatvoren, baš kao što je i u centru Berlina 2008.godine zatvoren aerodrom Tempelhof, čime će Berlin imati jedan veliki aerodrom.

Podsetimo da će avioni Ryanair-a leteti ponovo ka Berlinu svakog četvrtka i nedelje do Aerodroma Šonefeld odnosno do Aerodroma Branderburg od 2.avgusta, a cena karte se mogu kupiti na sajtu Ryanair-a po ceni već od 21,84€ odnosno već od 26,99€.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар