Пређи на главни садржај

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - JANUAR / FEBRUAR 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)

Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom januara i februara meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama.

Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od
Beč(VIE) Januar / Februar Ryanair 13,69€ / 14,99€
Stokholm Arlanda(ARN) Januar / Februar Ryanair 16,99€ / 19,99€
Milano Bergamo(BGY) Januar / Februar Ryanair 12,99€ / 14,99€
Malta(MLA) Januar / Februar Ryanair 14,99€ / 19,99€
Bazel Miluz(MLH) Januar / Februar Wizz Air 5879 RSD / 2349 RSD
Dortmund(DTM) Januar / Februar Wizz Air 4119 RSD / 2939 RSD
Memingen(FMM) Januar / Februar Wizz Air 3529 RSD / 2349 RSD
Malme(MMX) Januar / Februar Wizz Air 1759 RSD / 1759 RSD
Beč(VIE) Januar / Februar Wizz Air 1759 RSD / 1759 RSD
Frankfurt Han(HHN) Januar / Februar Air Serbia 4857 RSD / 4035 RSD
Ljubljana(LJU) Januar / Februar Air Serbia 4806 RSD / 3406 RSD
Keln(CGN) Januar / Februar Air Serbia 4520 RSD / 4520 RSD
Istanbul(IST) Januar / Februar Air Serbia 4933 RSD / 4581 RSD
Beograd(BEG) Januar / Februar Air Serbia 3801 RSD / 3801 RSD
Cirih(ZRH)*** Januar Air Serbia 19973 RSD
** € - oznaka za evro; RSD - oznaka za dinar; NAPOMENA: Cene se kreću od navedene cene. Moguće su varijacije u ceni prikazanoj u tabeli i onoj na sajtu avio-kompanije.
***Air Serbia obavlja direktne letove ka Cirihu u periodu od 21.12. do 07.01.2023. godine, drugim danima su konekcioni letovi preko Beograda.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Pročitajte i ovo:
Teme i dileme putnika koji prvi put lete avionom

Коментари

 1. Da li je linjja iz Nisa za Bergamo ukinuta od marta?

  ОдговориИзбриши
 2. a za Berlin još uvek ništa zalosno

  ОдговориИзбриши
 3. Одговори
  1. Аеродром у Краснодару је затворен до даљњег због близине границе са Украјином.

   Избриши
 4. Za Berlin treba uvesti liniju sto hitnije

  ОдговориИзбриши
 5. Obnoviti liniju za Hanover

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Aerodrom Niš: Tokom letnje sezone možete leteti ka 13 redovnih i 3 sezonske destinacije

Ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Aerodrom Konstantin Veliki Niš tokom predstojeće letnje sezone putnicima će nuditi redovne letove ka 16 destinacija širom Evrope, od kojih su tri sezonske. Ryanair će leteti na četiri destinacije  i to: - dva puta nedeljno za Stokholm - četiri puta nedeljno za Beč - dva puta nedeljno za Maltu - tri puta nedeljno za Krf tokom letnje sezone   Wizz Air će leteti na pet destinacija i to: - dva puta nedeljno za Malme  - tri puta nedeljno za Beč - dva puta nedeljno za Memingem - četiri puta nedeljno za Bazel - dva puta nedeljno za Dortmund Air Serbia će leteti na sedam destinacija i to:  - dva puta nedeljno za Istanbul  - dva puta nedeljno za Keln - dva puta nedeljno za Ljubljanu - četiri puta nedeljno za Beograd - dva puta nedeljno za Frankfurt Han - dva puta nedeljno za Tivat i Atinu u letnjoj sezoni  Ukupno u ponudi za letnju sezonu je 38 nedeljnih letova u redovnom saobraćaju. Karte za letove do svih ovih destinacija moguće je kupiti preko zvanični

Wizz Air: Razmišljamo o daljem povećanju broja destinacija sa Aerodroma Niš

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air nedavno je objavljio svoje veće pristutvo na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i povećanju destinacija sa tog aerodroma. U izjavi za portal "Fly from Niš" iz avio-kompanije Wizz Air saopštavaju da konstantno vrše analize tržišta i da su zadovoljni svojim prisustvom na Aerodromu Konstantin Veliki Niš, kao i da razmatraju dalje povećanje broja linija u narednom periodu. Odgovarajući na naša pitanja u Wizz Air-u ističu da su zadovoljni svojim razvojem na Aerodromu Niš i da se nakon pandemije virusa COVID - 19 nalaze na dobrom putu oporavka te da iz tih razloga i razmišljaju o budućim koracima kada je reč o novim destinacijama. - U ovom trenutku razmatramo proširenje naših destinacija uklučujući i letove sa Aerodroma Konstantin Veliki, ali za sada ne možemo dalje da komentarišemo. Kada je reč o kupovini slota za liniju Niš - London (Getvik), trenutno tražimo načine kako da taj slot iskoristimo. - ka